Digidexo.com

Hvordan hjelpe fysisk handikappede barn

Hvordan hjelpe fysisk handikappede barn


Fysisk handikappede barn står overfor mange utfordringer på en daglig basis. Spiller sport, delta i skole, riding bussen og spille barneleker er bare noen av aktivitetene som presenterer utfordringer for funksjonshemmede barn. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), nesten 5 millioner barn som bor i USA har fysiske begrensninger som påvirker deres daglige liv. Heldigvis er det blitt lettere for fysisk utfordret barna til å engasjere seg i normale aktiviteter takket være innovative design, ny teknologi og organisasjoner som hjelper funksjonshemmede barn lykkes. Vurdere de viktige måtene å hjelpe fysisk funksjonshemmede barn.

Hvordan hjelpe fysisk handikappede barn

•  Utdanne deg selv på utfordringer fysisk handikappede barn i dag. CDC tilbyr et nettbasert program, Barne-Quest, for å bidra til å utdanne voksne og barn om hvordan fysiske funksjonshemninger påvirke hverdagen hjemme og i klasserommet. Besøk statsstøttede nettsteder som gir pålitelig informasjon om å hjelpe barn med funksjonshemninger.

Gi emosjonell støtte for fysisk funksjonshemmede barn uten å vise medlidenhet. Ifølge National Information Center for barn og unge med nedsatt funksjonsevne, som viser medlidenhet mot et funksjonshemmet barn er faktisk invalidiserende for ham og kan skade et barns selvfølelse. Holde en positiv holdning og fokus på de oppgavene barnet er i stand til å gjøre.

Tilby støtte til familier som har fysisk utfordret barn. Arbeidsplaner, hyppige legetimer og rundt-the-clock omsorg kan føre til utbrenthet for foreldrene, noe som resulterer i irritabilitet, utmattelse og depresjon. Tilbringe tid med en fysisk utfordret barn gir ny stimulering for barnet og tilbyr foreldre en sjanse til å løpe ærend eller bare ta en pause.

Planlegg en spesiell dag sentrert rundt aktiviteter barnet kan delta i å forbedre motoriske ferdigheter og øke engasjementet i fysiske aktiviteter. De fleste barn liker å leke med leker, blåser bobler, plaske i vann eller male morsomme bilder. Velg sensoriske leker med lyse farger, morsomme lyder og ulike teksturer å stimulere sanser som syn, lyd og berøring.

Oppmuntre uavhengighet for dagligdagse jobber som funksjonshemmede barn kan utføre på egenhånd. Barn Helse rapporterer at barn med spesielle behov trenger ofte ekstra hjelp med fysiske oppgaver, men fysisk funksjonshemmede barn må også oppnåelige mål for å hjelpe dem til å føle mer selvstendig. Tilby belønninger for målene nådd å feire hans prestasjoner og ferdigheter.

Endre sports spill å inkludere fysisk utfordret barn. Barn i rullestol trenger ikke utelukkes fra sport når de kan sprette en basketball eller passere en fotball frem og tilbake. Velg håndballer som har bjeller inne for barn med synshemming, slik at de kan tas med i idrettsaktiviteter også.

Volunteer for lokale programmer som faller i fysisk handikappede barn. De fleste statlige helse avdelinger og YMCA fasiliteter tilbyr programmer for barn med nedsatt funksjonsevne og er ofte i behov av frivillige. Mange lokalsamfunn har også lokale programmer som trenger frivillige til å jobbe med fysisk utfordret barn.

Hint

  • Statlige parker er et flott sted å ta fysisk utfordret barna fordi de gir ramper og modifiserte innganger til mange områder i parken.
  • Fordi fysisk handikappede barn blir ofte mishandlet, se etter tegn på mobbing som revet klær, blåmerker og tilbaketrekning fra aktiviteter.