Digidexo.com

Best Full Body Detox

Best Full Body Detox


Som alternativ medisin gevinster fotfeste i moderne medisinsk praksis, er ideen om å avgifte kroppen stadig i popularitet. Ideen bak kroppen avgiftning er en enkel en. Vår verden er fylt med giftstoffer. Ettersom disse giftstoffer samle seg i kroppen vår, de hindrer vår leveren, gastrointestinal (GI), sirkulasjons-og lymfesystemet fra å utføre sine funksjoner riktig. Gjennom avgiftning, talsmenn for naturopathic helse si at vi gjenopprette våre kroppens systemer til full funksjonalitet, og dermed hjelpe dem til å holde oss sunnere.

Hjemmelaget detox-programmer

Nettstedet HomemadeBodyCleanse.com talsmenn kosttilskudd metoder for rensing kroppen din i stedet for urte kosttilskudd eller lege assistert måter, for eksempel et klyster. Ifølge nettstedet, kan du effektivt avgifte kroppen din ved å forbruke frukt og grønnsaker, hele korn, umettet fett og protein. I tillegg vil regelmessig trening planer og visse stress reduksjon programmer bidra til å avgifte hele kroppen.

Butikk-kjøpte detox-programmer

Ifølge Detox Reviews.com, et nettsted som touts seg som offisiell rangering området for detox-produkter, er det et kriterium at de ser på for å etablere som hele kroppen detox-produkter er de beste. Deres kriterier inkluderer å sørge for at avgiftning produkter som de rangerer inkludere alle de grunnleggende trinnene for å avgifte hele kroppen. Dette inkluderer rettet mot mage-tarmkanalen ved først rensing av tykktarmen og fjerne parasitter og deretter gjenopprette gunstige bakterier. Samtidig må produktene også avgifte de andre systemer i kroppen, og deretter etterfylle næringsstoffer og nødvendige antioksidanter. Ifølge nettstedets vedlikeholdere, mange programmer glipp av denne viktige skritt. Ifølge sine rangeringer, de beste kommersielt gjort avgiftning produkter er en kombinasjon av kolon rensing og avgiftning produkter laget av et firma som heter Dr. Natura.

Mål-Basert detox-programmer

Peter Bennett, en naturopathic lege fra British Columbia, sier at fordi det tar tid å rengjøre alle av kroppens systemer, de fleste gode programmer som er rettet mot hver systemet følger en syv-dagers planen. Bennett talsmenn etter en syv-dagers program minst en gang i året. Men det er også en-dagers vann raske programmer som er laget for å bli foretatt en dag ut av hver uke. Ifølge Bennett, er den beste full-body detox program den som vil møte de individuelle målene for pasienten.