Digidexo.com

Pomegranate Juice Ernæring Fakta

Pomegranate Juice Ernæring Fakta


Pomegranate juice har mange næringsstoffer og kjemiske sammensetninger som er gunstig for menneskekroppen. Fylt med grunnleggende næringsstoffer som fremmer helse, samt antioksidanter, hjelper granateple juice regulere mange funksjoner i kroppen. Du kan kjøpe denne juicen utarbeidet i frukt eller juice delen av dagligvarebutikk eller gjøre det selv fra granatepler med en juicer.

Næringsinnhold Pomegranate Juice

En servering av en kopp juice inneholder 134 kalorier og 32,7 gram karbohydrater, hovedsakelig fra frukt sukker. Den er rik på vitamin K, med 32 prosent av FDA anbefalte daglige verdi. Det er også en god kilde til folat, kalium og mangan.

Antioksidanter i Pomegranate Juice

Pomegranate juice inneholder en konsentrert dose av antocyaniner, en antioksidant. Den inneholder to til tre ganger mengden av antocyaniner som finnes i grønn te eller rødvin. Disse antioksidantene kan styrke kapillærer og bidra til å hindre utbruddet av problemer fra aldring, hjertesykdom og kreft ved å drøye degenerasjon av celler i kroppen. Antioksidantene virker med kroppen din til å ødelegge frie radikaler, partikler som produseres når kroppen bryter ned mat eller kommer i kontakt med agenter som tobakksrøyk eller stråling. Frie radikaler skade celler over tid, noe som gjør dem mer utsatt for kreft. Frie radikaler spiller også en rolle i hjertesykdommer.

Beskyttelse mot Stroke

Teksten "Granatepler: gamle røtter til Modern Medicine" viser gjennom vitenskapelige studier på dyr og gjennom gjennomgang av studier på mennesker som antioksidanter i granateple juice er effektive i å hjelpe til å hindre medvirkning utbruddet av aterosklerose, senke blodtrykket og redusere blodpropp, alle som bidrar til å forhindre et slag og redusere dens alvorlighetsgrad hvis et slag skulle oppstå.

Granateple Juice og kreft

Teksten "Polyfenoler og helse" bemerker at polyphenol (en annen antioksidant) innhold av granateplejuice kan være nyttig i kampen mot kreft. Siterer en studie, bemerker teksten som en klinisk studie med menn som hadde økende nivåer av prostataspesifikt antigen (PSA), protein som ofte indikerer tilstedeværelse av prostatakreft, fant at PSA nivåer falt dramatisk hos menn som drakk 8 oz. av granateple juice per dag.

Granateple Juice og Alzheimers sykdom

I den tredje desember 2005 utgaven av "Science News," en artikkel med tittelen "Pomegranate Juice Kunne Fight Alzheimers" diskutert en studie utført ved Loma Linda University, der mus som ble disponert for Alzheimers-lignende symptomer ble behandlet med store doser av granateple juice. Musene som ble matet granateple juice klarte seg bedre enn sine kamerater i kontrollgruppene, med opp til 50 prosent mindre plakk på hjernen. Forskerne kreditere dette funnet til antioksidanter i granateple juice. Selv om det ikke kan sies at granateplejuice kan reversere Alzheimer, kan videre studier synes det å være svært gunstig for de som ønsker å forebygge sykdommen og stoppe spredning.