Digidexo.com

Sunne måltider med alle naturlige ingredienser

Sunne måltider med alle naturlige ingredienser


Sunn mat innebærer å spise en rekke matvarer fra ulike matvaregrupper, fortrinnsvis i sine naturlige hele matvarer former. En god tommelfingerregel er å lage mat med mat som råvarer, kjøtt og meieriprodukter som finnes på omkretsen av matbutikk i stedet for i midten med bearbeidet mat. Denne teknikken for shopping og planlegger måltidene vil ha deg å spise sunt på et blunk.

Blandet Feltet grønn salat

I dagligvareforretning produsere avdeling, sjekk for å se om feltet greener er tilgjengelige, helst økologisk. Hvis de er, kjøpe dem. Ellers kjøpe hva slags salat du har tilgjengelig, styring klar fra isfjell, som er lavere næringsverdi enn dype grønne salat. Du vil også trenge en medium tomat, en avocado, en haug med koriander og noen rå mandler. Tømme pakken av feltet greener i en stor salatbolle. Neste, hogge og legge i tomat, avocado, koriander og 1/2 kopp mandler. I en glasskrukke, kombinere 1/4 kopp balsamico eddik med 1/4 kopp olivenolje og 1 ts sennep. Rist godt og hell over salaten til å smake. Dette sunn blandet grønn salat gir næringsstoffer som jern og kalsium i greenene, protein i nøtter, sunt fett i avokado og dressing, og kalium og andre vitaminer i tomat.

Wild Rice og stekt asparges

Villris er en fantastisk helse mat som kan kjøpes i høyeste kvalitet fra Native American Indian reservasjoner i den øvre Midtvesten. Prøv å unngå å kjøpe vill ris i store dagligvarebutikker som det ofte dyrket vill ris i stedet for virkelig naturlig vill ris. Begynn med å velge 3 pounds av fersk asparges på din dagligvarebutikk eller et lokalt bondens marked. Forsiktig rense den under kaldt vann, pause på de tørre endene og legg den på en cookie ark. Skjær en sitron i to og lett duskregn saft av sitron over aspargesen. Legg frisk sprakk salt og pepper etter smak, og sett asparges under broiler til litt møre, ca fem minutter. Ikke kok, som asparges blir bløt og ubehagelig når det er overdrevet. Plasser stekt asparges over en seng av fire kopper varmt vill ris. Drypp med 3 til 4 ss balsamicoeddik og topp med 1/2 kopp copped pekannøtter. For ekstra bitt, tilsett 1 kopp halvert cherrytomater og nyte.

Egg Scrambler frokost

Sprekk seks økologiske frittgående egg i en bolle og slå med en visp til det er helt blandet. Sett til side. Varm litt organisk smør eller olivenolje i en støpejern skillet over middels høy varme. I mellomtiden, terninger ett medium grønn pepper, en liten løk og en middels potet. Hogge ett medium tomat og fyll i en egen bolle, sammen med 1/2 kopp fersk hakket koriander. Når smør eller olje i stekepanne er varm, tilsett grønn pepper, løk og potet og stek i tre til fem minutter, bare til de er møre. Deretter legger de egg, reduser varmen til middels lav, og krafse. Plate eggene gang gjort, og topp med litt fersk revet ost, tomat og koriander blanding. Nyte alene eller sammen med et lite glass ferskpresset appelsinjuice.