Digidexo.com

Special Needs Summer Camp programmer i CT

Special Needs Summer Camp programmer i CT


For barn med spesielle behov, noen ganger virker det som å være i stand til å nyte sommerleiren aktiviteter er bare ikke mulig. Men mange sommerleirer over hele USA imøtekomme spesielt til disse barna. Innenfor Connecticut, er det flere kvalitetsleirer rettet til å hjelpe barn med spesielle behov liker mange av de samme typer aktiviteter som barn uten spesielle behov gjøre.

Camp Isola Bella

Camp Isola Bella, som ligger i Berkshire Mountain-området, serverer døve og hørselshemmede bobiler fra alderen åtte til 17. Leiren er basert på ideen om "læring gjennom erfaring", som betyr positive selvbilder og gode holdninger kommer fra gode sosiale opplevelser med andre bobiler og oppmuntring av leiren ansatte, noen av dem er hørselshemmede også. De fleste av aktivitetene endemiske til sommerleiren er tilgjengelig for døve og hørselshemmede bobiler. Isola Bella mener at gjennom sin "læring gjennom erfaring" filosofi, kan det samme nytelse være hadde av de med den aktuelle uføre. Camp Isola Bella tilbyr både overnatting og dag camp muligheter.

Camp Isola Bella
139 North Main St.
West Hartford, CT 06107
(860) 570-2300 (Voice)
(860) 570-2222 (TTY)
asd.isolabella.org

Camp Horizons

Camp Horizons, som ligger i South Windham og har vært i drift siden 1979, gir fritids camp programmer for de som har utviklingshemming eller andre sosiale eller følelsesmessige utfordringer. Noen av aktivitetene Camp Horizons tilbyr sine deltakere er ridning, trearbeid, svømming og datakurs. Sine ansatte er alle spesielt opplært i de spesielle behovene camperne har. Det er en overnatting leiren.

Camp Horizons
127 Babcock Hill Road
South Windham, CT 06266
(860) 456-1032
camphorizons.org

Camp Breakthru (oppnå taleferdighet)

Camp Breakthru ligger i Stamford. Selv om det er en leir spesielt utviklet for bobiler med spesielle behov, for eksempel autisme, Aspergers syndrom, ADHD (ADD) og andre utviklingsforstyrrelser, er det ikke ment for barn med store emosjonelle problemer eller aggressive tendenser. Videre må de barn som går på Camp Breakthru være toalett trent. Foreldre til bobiler må sørge for transport til og fra leiren. Denne leiren har dagen leiren aktiviteter, og er ikke en søvn unna leiren. Bobiler er nødvendig hver dag for å bringe snacks å nyte.

Bortsett fra normale sommerleiren aktiviteter Camp Breakthru, tilbyr også sine oppnå taleferdighet program. Dette programmet er valgfritt, og er en spesialisert læring mulighet for bobiler med et bestemt område i kommunikasjon trenger, eller de som ønsker å forbedre sine ferdigheter i dette området. Hver campingvogn på oppnå taleferdighet har et program utviklet spesielt for ham eller henne.

Camp gjennombrudd
456 Glenbrook Road
Stamford, CT 06906
(203) 698-0247
achievefluency.com