Digidexo.com

Hvorfor Coffee Trigger magevirus symptomer?

Kaffe er en drikk kjent for sin stimulerende egenskaper. Millioner av voksne føler de må ha sin kopp kaffe om morgenen for å fungere skikkelig. I tillegg er kaffe en stor industri. Nesten hver tjen selger flavored kaffe, fra Starbucks til McDonalds. Kaffe gir en person energi og gjør ham mer våken. Imidlertid kan for mye kaffe ha negative bivirkninger. Noen mennesker opplever symptomer som ligner på de av en magevirus når de drikker kaffe.

Ingredienser

Kaffe er avledet fra de ristede frø av kaffeplante, Coffea arabica. Ingrediensene i kaffe er bare vann og brente kaffebønner, som faktisk frøene. De kjemiske bestanddeler i kaffe er de vannoppløselige forbindelser i de brente kaffebønner. Kaffe inneholder koffein og xantinderivatene. Den inneholder også flere typer av syrer i sin unroasted formen, herunder klorogensyre og sitronsyre. Mange av de kjemikaliene som finnes i ubrente kaffe frø er ødelagt i stekeprosessen og vil oksidere å danne nye forbindelser. Men disse opprinnelige kjemikalier er det som gir kaffen sin distinkte aroma, og noen av disse kjemikalier, slik som koffein og xantinderivater, gir det dets stimulerende egenskaper.

Symptomer

Symptomer som kan oppstå etter inntak av kaffe inkluderer kvalme, angst, tretthet, diaré, hodepine, skjelvinger, hjertebank, sure oppstøt, moodiness, sløvhet, søvnløshet, spenninger, dehydrering, skjelving, halsbrann og selv oppkast. Disse symptomene varierer i alvorlighetsgrad avhengig av hvor mye kaffe man drikker. Vanligvis en kopp kaffe vil produsere ingen symptomer. To eller flere kopper kaffe, er imidlertid noen ganger gi en hvilken som helst av de ovennevnte symptomer. Mange av disse symptomene er lik de som er forårsaket av en mage-viruset.

Koffein

Koffein er den primære aktive bestanddel i kaffe. Det er hva som gir kaffedrikkere med utbrudd av energi og våkenhet at de føler seg etter å ha drukket kaffe. Imidlertid er koffein også årsaken til eventuelle negative symptomer de kan oppleve i tillegg. Koffein kombinerer med hydrologiske syre i magen for å danne et potent toksin kjent som koffein hydroklorid. Dette toksinet er hva som kan indusere en følelse av kvalme og kanskje også føre til oppkast. Videre er kroppens reaksjon på dette stoffet er å skylle den ut, noe som fører til at leveren til å skille ut mer galle. Dette kan føre til en utarming av de essensielle næringsstoffene leveren trenger for å avgifte kroppen. En overbelastning av giftstoffer i kroppen er det som forårsaker følelser av spenning, hodepine, skjelving, humørsvingninger, skjelvinger, hjertebank, slapphet og tretthet. Plus, stimulerer koffein nyrene å skylle ut vann, noe som kan føre til dehydrering og diaré. Koffein øker også utskillelsen av syrer i kroppen, noe som kan føre til sure oppstøt og halsbrann.

Koffeinfri kaffe

Mange tror at koffeinfri kaffe er tryggere å drikke enn koffeinholdige kaffe fordi det ikke inneholder koffein. Imidlertid er koffeinfri kaffe ikke koffein-fri. Den inneholder bare mindre koffein innhold enn koffeinholdige kaffe. Koffeinfri kaffe er kaffe som har hatt de fleste, men ikke alle, av koffein fjernet. Når først plukket, kaffebønner inneholder vanligvis en til to prosent koffein etter vekt. Koffeinfri kaffe er kaffe som har vært gjennom en decaffeination prosess som fjerner 90 til 99 prosent av det en prosent. Men ifølge en studie utført av Consumer Reports, de milligram koffein i koffeinfri kaffe variere. En kopp koffeinfri kaffe fra Dunkin 'Donuts inneholdt 32 milligram koffein. En kopp koffeinfri kaffe fra Starbucks inneholdt 21 milligram, og en kopp koffeinfri kaffe fra McDonalds inneholdt mindre enn 5 milligram. Kopper koffeinholdige kaffe varierte fra 58 milligram til 281 milligram (se referanser).

Betraktninger

Symptomene opplevd etter å ha drukket kaffe er forårsaket av en koffein overdose. Doser mellom 250 milligram og 750 milligram koffein kan forårsake noen av symptomene nevnt ovenfor. Forbruker mer enn 750 milligram kan føre til en reaksjon som ligner på en angst angrep, slik som delirium, ringing i ørene og lyset blinker. Vanligvis to eller flere kopper koffeinholdige kaffe forårsake en koffein overdose. En ville ha å konsumere syv eller flere kopper koffeinfri kaffe til å oppleve disse symptomene.