Digidexo.com

Hvordan styrke Eyes

Hvordan styrke Eyes


Når du ser i speilet hva som er nummer én ting du merke til det? Hvis du er som 90 prosent av befolkningen, ser du direkte inn i øynene. De magiske orbs som skjult lys til visjoner. Det har blitt bevist hvis du holder øynene sterk, vil du forhindre at øynene dine blir verre enn de allerede er. Det er også anbefalt at hvis du ser på en dataskjerm i mer enn to timer bør du ta minst 5 til 10 minutter, og fokusere på noe annet, eller gjøre noen form for øye øvelser for å styrke dine øyne.

Hvordan styrke Eyes

Ta et dypt åndedrag og sørge for at du ikke gjør noe, men å betale oppmerksomhet til øynene dine. Kastet øynene helt rundt kontakten. Hold hver titt i fem sekunder. Se opp. Se ned. Se til høyre. Se til venstre. Se til et punkt som er ved din høyre øvre diagonal, vanligvis et hjørne av et rom. Se på et punkt som er nederst til venstre diagonal. Se på et punkt som er nederst til høyre diagonal. Se på et punkt som er på øvre venstre diagonal.

Hold en blyant på en halv arm lengde. Ta et dypt åndedrag og la det hele ut. Fokus på blyanten i 15 sekunder. Nå fokusere på noe på tvers av rommet i 15 sekunder. Gjør dette to ganger. Deretter fokusere på blyanten i to sekunder, og deretter noe på tvers av rommet i to sekunder. Gjør dette så mange ganger som føles behagelig.

Hold boken så tett som du kan lese ordene. Plukk en setning til å begynne med. Begynn å lese setningen som du flytter boken til arm lengde. Fortsett å lese som du hente boken nærmere deg, til du får den siden så nært som du kan.

Lukk øynene dine. Bruk tommelen på det ene øyet og pekefingeren på den andre, gni øynene frem og tilbake. Hold øynene lukket i et minutt hvis du kan, men 30 sekunder vil gjøre det samme. Knip broen på nesen med tommel og pekefinger og hold presset på dette punktet i 30 sekunder.

Hint

  • Når du gjør øye øvelser ikke prøv å gjøre andre ting, bare ta hensyn til våre øyne.
  • Ikke gjør det første skrittet i rask rekkefølge, fordi det kan føre til at noen mennesker til å bli svimmel.
  • Som du leser boken, hvis du på noe tidspunkt mister plassen eller ikke kan se ordene, gå tilbake til den siste behagelig avstand du var på og starte på nytt.
  • Presser på brua over to minutter vil slappe av deg og hjelpe øynene dine.
  • Hvis du flytter øynene dine og holde det på et sted som forårsaker du smerte, slutte å skyve øynene dine så langt.
  • Hvis du opplever smerter bare ved å bevege øynene eller holde utseendet, kan det være lurt å se en lege.