Digidexo.com

The History of Ernæringseksperter

Nutrition er om å få materialene som er nødvendig for en organisme å opprettholde livet. En ernæringsfysiolog er opplært i vitenskapen om ernæring og er en ekspert når det gjelder vitamin og mineral innholdet i matvarer, og deres virkninger på en organisme. Deres historie kan spores tilbake tusenvis av år, og deres rolle har utviklet seg som menneskets kosthold har endret seg fra å konsumere matvarer som finnes i naturen til å spise mer produsert, bearbeidet mat.

Begynnelsen

Begynnelsen av ernæring som en vitenskap oppsto rundt 400 f.Kr. da Hippokrates første forbundet mat og ernæring ved å hevde: "La maten være din medisin og medisin være din mat." I 1747, en britisk lege ved navn Dr. James Lind oppdaget at lime juice kan redusere virkningene av skjørbuk. I 1880, bemerket Kanehiro Takaki at å legge kjøtt og melk til typisk japansk ris diett reduserte risikoen for å pådra beriberi, en sykdom som påvirker hjertet og fører til lammelser.

The Modern Age of Nutrition

På 1900-tallet begynte vitenskapen om ernæring til å utvikle. Tidlig i århundret, Carl Von voit og Max Rubner målte forbruk av caloric energi i dyr. Ettersom århundret kommet, ernæringsfysiologer rolle utviklet til der de begynte å nærmere studere vitaminer, deres effekt på kroppen, og hvordan de kan være effektivt lagt til mat. I 1941, National Research Council etablerte den første anbefalte daglige kvoter (RDA) som en guide for folk å konsumere et sunt kosthold.

Behov for Education

Som vitenskapen om ernæring ble mer komplekse, behovet for utdanning, opplæring og sertifisering ble åpenbar. I USA, mange stater nå mandat at en ernæringsfysiolog oppfyller krav gjennom en lisensiering prosedyre. I 1993 American College of Nutrition etablerte Certification Board of Nutrition spesialister, hvor kvalifiserte ernæringsfysiologer er gitt betegnelsen på Certified Nutrition Specialist.

Typer

Behovet for forskjellige typer av ernærings har vokst sammen med yrket. En ernæring forsker studerer komponenter i mat å forstå dens virkninger på kroppen. Folkehelse ernæringsfysiologer arbeide med lokalsamfunn og individuelt med kundene for å finne ut spesielle ernæringsmessige behov og løse problemer av ernæringsmessige mangler.

Hjelpe Yrker

I dag, har behovet for ernæring informasjon og studie ledet til utviklingen av andre områder for ernæringsfysiolog relaterte yrker, spesielt i treningsbransjen. I tillegg har økningen i interesse av folk som ønsker å leve en sunn livsstil og et stort antall aldrende baby boomers resulterte i en spesialisert gren av ernæringseksperter som omhandler behovene til eldre mennesker.