Digidexo.com

Forgrening forsterkerteknologi Protokoller

Forgrening forsterkerteknologi Protokoller


Konsekvenser av forsterkerteknologi protokoller for smittsomme sykdommer eller allelisk genet besluttsomhet er en eksponentiell økning i varianter av muterte celler. Oppvarming, vekselvis oppvarming og kjøling, enzymer eller press fungere som katalysatorer i en kjedereaksjon. DNA, RNA eller RNA-virus replikerer under kjedereaksjon slik at laboratorieteknikere å identifisere eller danne sjeldne gensekvenser til en brøkdel av tidligere kostnader. Amplifikasjon akselererer produksjonen av antistoffer eller koaguleringsmidler og reparasjoner genetiske mutasjoner.

DNA forgrening Amplification

En enkelt tråd av DNA amplifisert ved en forhøyet temperatur, dupliserer verket. Amplifikasjon av duplisering av DNA forsterker, eller overdriver, gen forskyvning hvis DNA ikke lykkes duplisere seg selv. Det forsterkede eller overdrevne duplisering av DNA reduserer tiden for deteksjon av Neisseria gonorrhoeae og Chlamydia trachomatis, den mest utbredte seksuelt overført sykdom i USA. Strand forskyvning er tilpasset for forsterkning på en mikrobrikke som dekkes av en biotin-medium.

Forgrening Amplification for Virus Antistoffer

Virus varierer sterkt i deres evne til å rekombinere genetisk og i hvilke celler eller vev verter dem. Menneskelig genterapi har avansert i evnen til å splitte genotyper og montere dem. Forgrening forsterkning identifisert gener, som gir virus når presset. Forskere identifisert åtte genetisk ulike virus.

Forskere kombinert virus og orgel vev. Legge protein til en blod født patogen i leverceller, produsert viruspartikler. Amplifikasjon opprettet en variant av viruscelle med antistoff egenskaper. Antistoffet utkonkurrerte viruset i muselungevevet celler i et medisinsk laboratorium.

Forgrening Amplification i Hemophila

Forgrening amplifisering kan brukes til å overføre gener i hemofili-pasienter for å forhøye koagulasjonsfaktor i deres plasma. Gene transfer i en hemofili pasient blir estimert ved å måle mengden av produkt i transgenet i pasientens blod. Transgene produktet er en kombinasjon av pasientens gener, og den overførte prokoagulant protein. Effekten av genoverføring er direkte proporsjonal med mengden av prokoagulant protein i pasientens plasma. Blødning i alvorlige og moderat hemofili-pasienter er proporsjonal med plasma koagulasjonsfaktor i blodet. I alvorlige hemofili-pasienter, er den koagulasjonsfaktor mindre enn 1 prosent. Spontane blødninger er hyppige. I hemofili pasienter koagulasjonsfaktor nivåer mellom 1 og 5 prosent blør ikke spontant.

Forgrening Amplification i Diagnose

Escherichia coli er et humant patogen overført gjennom mat. Et lavt nivå E. Coli-infeksjon utvikler seg til en dødelig sykdom. Påvisning av E. Coli i mat eller avføringsprøver er vanskelig fordi så få som ti bakterieceller produserer nær dødelig infeksjon. Nukleinsyre forsterkning er nødvendig for tidlig påvisning av E. Coli. Heat forsterkning er den enkleste måten å påvise E. coli og Shigella dysenteriae i mat og menneske prøver. Rundskriv forsterkning skaper eksponentiell bakterieceller. Amplification produsert 33 isolater av E. coli og 27 varianter av Shigella dysenteriae. Uten amplifisering S. dysenteriae og E. coli ikke er detektert i den samme prøven.