Digidexo.com

Organic Kolon Rensing

Hvis din helse er på toppen av listen for å bedre dette året, og deretter se på de helsemessige fordelene av kolon rensing. Mens kosthold og mosjon er svært viktig, så er måten du tar vare på fordøyelseskanalen. Tross alt, er fordøyelseskanalen viktig å sørge for at du får den næring du trenger, og også for å holde kroppen ren for giftstoffer.

Historie

Gjennom historien har folk brukt naturlige avføringsmidler for å avlaste forstoppelse og andre fordøyelsesplager. Klyster har blitt sporet tilbake så tidlig som 1500 f.Kr.

Betydning

Ikke bare kan du regne med en mer pålitelig fordøyelseskanalen, men du kan potensielt høste et lengre liv også. Interessen for økologisk kolon rensing har åpnet helt nye studier i menneskets biologi og kosthold.

Funksjon

Måten naturlig kolon rensing fungerer, avhengig av metode, er å innføre noe inn i fordøyelsessystemet som lar deg å spyle vekk oppbygging av giftstoffer i kroppen. Fordi fordøyelseskanalen er i kloakksystemet i kroppen, er det viktig å holde det ryddet for giftstoffer. Mens kroppen kan selvsagt gjøre dette til en stor grad, er det ingenting galt med å hjelpe den sammen for en sunnere fremtid.

Typer

Det finnes to hovedtyper av naturlig kolon rensing metoder. Den første måten er å kjøpe en rekke naturlige produkter på markedet - inkludert bentonitt leire og psylliumskall makt - og bland det inn i en drink. Det finnes mange programmer som kan følges for å gjøre dette over noen dager eller en uke.
En annen, mer invasive, måten å rense kolon er gjennom et hjem klyster. Det er der du injisere vann eller noen ganger kaffe inn i endetarmen, holder væsker inne for en kort tid før du slipper dem.

Hensyn og advarsler

Spør legen din for å anbefale en type kolon rens behandling og hvilke som er best for deg. Fordøyelsessystemet kan være følsomme, så du må være forsiktig med hva du putter inn i den!

Misforståelse

Det er en vanlig misforståelse at kolon rensing er dårlig for deg. Mange leger anbefaler en enkel kombinasjon av fiber og vann for å hjelpe rense fordøyelseskanalen. Mens det er absolutt gode råd, flere bevis hvert år stiller klare fordelene med naturlig kolon rensing.