Digidexo.com

Hvordan få tillit til deg selv

Hvordan få tillit til deg selv


Å bli mer trygg på deg selv er enklere enn du tror, ​​men som med alle gode ting det tar litt tid. For en rekke årsaker kan vi alle mister tilliten til oss selv. Denne artikkelen gir trinnvise instruksjoner om hvordan du gradvis få tillit til deg selv!

Bruksanvisning

•  Start med å sette av minst en time om dagen i et rolig sted hvor du kan journal. Du kan bruke en spiralinnbundet notatbok eller en dyr, monogram journal. Uansett hva som fungerer for deg.

Ta en time om dagen for å sitte stille og journal. Stille konkrete spørsmål, inkludert:

Hva jeg vil i livet mitt på? Er jeg fornøyd med livet mitt slik det er nå? Hvorfor føler jeg meg ikke trygg på meg selv? Hva kan jeg gjøre for å få mer tillit til meg selv? Hva kan jeg gjøre for å endre min tillit nivå? Hva kan jeg se meg selv gjør i ett år, fem år, ti år?

Etter journalføring svar på dine spørsmål reflektere over livet ditt. Hva har du gjort i de årene du har vært i live? Gått på college? Reist en familie? Uteksaminert fra high school? Skrevet en bestselgende spill? Jobbet et minimum betalt jobb? Levd til det fulle? Journal dine refleksjoner ved hjelp av uttalelser som:
"Jeg har (fyll inn blank)"
Hva synes du om dine prestasjoner?

•  Finn en støttegruppe. Dette kan være din nærmeste familie, venner eller en gruppe av Internett-venner - hva som fungerer for deg. Sørg for å fortelle din støtte gruppe som du jobber med å få mer tillit til deg selv, og ville sette pris på deres hjelp, støtte og oppmuntring.

Prøv å gjøre en ny ting i uken. Dette kan virke utrolig vanskelig i begynnelsen, men det blir lettere med tiden. Sentrer den nye aktiviteten rundt noe du liker å gjøre. For eksempel - liker du å lage mat? Prøv å ha en liten middag eller lunsj for noen venner og vise frem dine kulinariske ferdigheter. Alltid journal hvordan du føler deg etter hver ny aktivitet. Gjorde det gjøre deg trøtt? Var er morsomt? Kan du gjøre det igjen i seks måneder, og føler seg mer selvsikker?

Prøv å variere aktivitetene dine. Hvis du liker å lage mat vert en liten middag en uke, deretter en oppskrift utveksling fest neste uke. Ved første må du huske å holde ting små og håndterbare - dette er ment å være morsomt - ikke mer arbeid for deg å understreke ut over.

Over tid vil du se en endring. Husk å journal og alltid ta deg tid til å reflektere over din fremgang. Det er det! Husk at du er unik og fantastisk laget - liker å være en trygg, glad du!

Tips og advarsler

  • Prøv å journal minst en eller to ganger i uken om ikke mer - dette kan hjelpe deg å kartlegge din bekjenner på tillitskaping reise !!
  • Hvis du ikke ser umiddelbar fremgang - fortsette å prøve !! Dette er ikke ment å være en overnatting fikse! Revurdere alltid hvordan du føler deg etter en viss periode som hver tredje måned, seks måneder, ni måneder, tolv måneder
  • Hvis du ikke ser fremgang etter en viss tid (si ett år) ikke vær redd for å vurdere terapi - det er ofte rimeligere enn du tror, ​​og kan gjøre en verden av bra!
  • Unngå negative mennesker !! Dette kan være vanskelig, spesielt hvis noen i din nærmeste familie eller nær vennekrets er en negativ person. Ikke la deres negativitet påvirke fremgangen din !!