Digidexo.com

Gode ​​grunner for Chewing Gum

Gode ​​grunner for Chewing Gum


I en 22 april 2009 rapport om CNN Health online, skrev forfatteren A. Chris Gajilan at forskning finansiert av Wrigley Science Institute (som var å bli presentert på 2009 Experimental Biology møte), viser at tyggegummi tilbyr helsemessige fordeler. Men det synes å være ingen standard fordeler som gjelder for alle.

Forbedret Memory

Psykologer fant at folk som tygget tyggegummi under tester skåret signifikant høyere enn personer som ikke gjorde. Tyggegummi bidrar til å forbedre hukommelsen ved å styrke kognitive krefter, sier ChewingGumFacts. Nettstedet fortsetter med å rapportere at aktiviteten i hippocampus området av hjernen, som omhandler minne, øker mens folk tygge.

Stress og Tension Relief

Loven av tyggegummi bidrar til å lindre stress og spenning, ifølge Pioneer Thinking. Forskning indikerer at tyggegummi eventuelt stimulerer visse områder av hjernen, som målt ved hjelp av en EEG, som kan ha et forhold for å redusere spenningen. Psykiatere og psykologer mener at tyggegummi reduserer spenning og bidrar slipper nervøs energi. Tyggegummi kan gi et utløp for frustrasjon og irritasjon, ifølge ChewingGumFacts.

Redusert Sult og Cravings

Forskere ved Louisiana State University tok 115 personer som jevnlig tygget tyggis og matet dem lunsj. Fagene, som tygget tyggegummi tre ganger hver time etter lunsj, ikke forbruker så mange høy-kalori snacks. Respondentene har også rapportert redusert sult og færre cravings for søt mat. Paula Geiselman, Ph.D., ledelsen forsker på prosjektet og en fysiologisk psykolog, rapporterte at det å ha noe i munnen sannsynlig roer appetitten.