Digidexo.com

Hva er en ISQ Manager?

Hva er en ISQ Manager?


Dental implantater gjøre for en mer attraktiv smil og økt personlig tillit. Et implantat er en falsk tann rot som støtter en erstatning tann eller bro. Osstell produserer ISQ enhet, som brukes av tannleger for å utføre tester på tannimplantater. Den ISQ Data Manager er en add-on programvare. Tannleger som bruker ISQ Manager kan enkelt holde oversikt over tannlegepasientjournaler ved datamaskinen.

Historie

Integrasjon Diagnostics ble dannet i 1999 for å markedsføre en enhet som er avhengig av resonansfrekvens analyse for å måle stabiliteten av tannimplantater. De opprinnelige oppfinnerne av enheten er engelske professorer Neil Meredith og Peter Cawley. Selskapet, som nå er Osstell, markedsfører ISQ implantatstabilitet meter. Selskapet opprettholder sitt hovedkontor i Gøteborg, Sverige. Osstell er en del av Biolin Scientific, et instrument leverandør.

Formål

De ISQ implantatstabilitet Måleren lagrer ca 400 målinger. Å ta hensyn til denne begrensede lagringskapasitet, utviklet Osstell den ISQ Data Manager. Dette ISQ ledelse verktøybutikker ISQ målinger av implantat stabilitet på en Windows-basert datamaskin. Målingen enheten fungerer uten manager. Men sparer styringsverktøy tid som normalt ville bli brukt manuell overføring av data fra måleenhet til en datamaskin.

Bruke Data Manager

Den ISQ Data Manager er en programvarepakke. Du setter inn en DVD i datamaskinen for å laste programmet. Du kobler ISQ enheten til den samme datamaskinen med en USB-kabel. Enheten sender dataene til ISQ Data Manager. Tannleger bruker datamaskinen for å vise målinger i enten graf eller regnearkmodus. Bruk regnearkmodus for å se en kjeve layout. Klikk på det grafiske området for å velge ett av tre alternativer: ISQ status på en bestemt dato, historie for en bestemt pasient eller historie for alle implantater.

Kompatibilitet

Den Osstell ISQ er den siste i en rekke av instrumenter utviklet av Osstell. Den ISQ Data Manager er også kompatibel med Osstell Mentor, som er den forrige stabilitet meter.

Pris

Som på tidspunktet for offentliggjøring, koster selve ISQ måleverktøy om $ 4250. Den separate ISQ Data Manager er ca $ 350. USB-kabel for å koble måleenhet til datamaskinen koster ca $ 35.