Digidexo.com

Hva Typer senger Do Kiropraktorer Anbefal mest?

Hva Typer senger Do Kiropraktorer Anbefal mest?


En god natts søvn i en komfortabel seng er avgjørende for optimal helse, spesielt når ryggsmerter er en faktor. Kiropraktorer er enige om at madrasser bør være verken for myk eller for fast, og at en madrass type som lindrer smerte for en person kan ha ulike resultater for en annen. Dynamisk Kiropraktikk hevder at madrasser er helsevesenet produkter som kan beholde den naturlige plasseringen av ryggraden og redusere subluxations - delvis dislokasjoner av ledd - når de er riktig montert. En resept sengetøy system kan redusere ryggsmerter, redusere tilbake stivhet og forbedre kvaliteten på søvn.

Memory Foam Madrasser

Kiropraktorer anbefaler memory foam, fordi de er pustende og tilpasse seg den enkeltes form, slik at det ikke er noe mellomrom mellom kropp og madrass. Ryggraden har optimal justering fordi kroppsvekt er jevnt støttes redusere trykkpunkter som forårsaker eller intensivere smerte. To populære minne skum produsenter er Tempur-Pedic, med sin NASA opprettet minne skum formel, og BioPosture BioMemoryFoam, designet i en del av kiropraktorer og med to øverste lagene av plantebasert minne skum.

Indre fjærmadrasser

Kiropraktorer anbefaler også indre fjærmadrasser, de mest solgte madrasser på markedet. De har en struktur bestående av mange enkelttrådspoler omgitt av en sterk kanttråd som gir støtte og hindrer sagging. Spolene er polstret med isolasjon og møbeltrekk. Indre fjærmadrasser er designet for bruk med spiralfjærer, som legger ekstra støtte. Madrassen bør være alt fra myk til middels fast for best resultat, som kiropraktorer anbefaler at en altfor fast seng kan forverre ryggsmerter. Kiropraktorer foreslår å legge egg kasse skum eller madrass pads for altfor fast madrasser.

Justerbare senger

Justerbare senger tillate brukere å justere hodet, foten og midten av sengen i forskjellige posisjoner. Madrassene er spesielt bygget for å imøtekomme bevegelser involvert i sengen bevegelse og kan komme utstyrt med enten innerspring, minne skum eller luft padding samt massasje og varmekontrollmuligheter. Foruten å lindre felles og ryggsmerter, justerbare senger hjelp i en rekke andre helserelaterte spørsmål som sure oppstøt, sirkulasjons- og pusteproblemer.

Vannsenger

Vannsenger kan gi lindring for noen typer smerter, herunder ryggsmerter, på grunn av deres mangel på trykkpunkter. Det finnes to typer: soft-sidige og den tradisjonelle hard-sided. Hard-sidige vannsenger har en blære (vannfylt kammer) som sitter på og er formet av en hard treramme. Med soft-sided vannsenger blæren er plassert i skum og polstring, og gir inntrykk av en tradisjonell seng. Ekstra støtte fra en sterk ramme gjør at en soft-sided vannseng å hvile på en vanlig boks våren.