Digidexo.com

Detox Urter

Detox Urter


Urter har vært brukt i århundrer for å rense kroppen for giftstoffer. Urtemedisiner tilbyr mange måter å detox kroppen. Rensende urter kan administreres på en rekke måter. I de fleste tilfeller, urter er en trygg måte å hjelpe kroppen gjøre det den gjør naturligvis - detox systemet og fremme sunne systemiske funksjoner.

Betydning

Herbal detox rettsmidler hjelpe kroppen å fjerne giftstoffer og andre skadelige stoffer som kan forårsake sykdommer. Mens noen detox-programmer kan ha ubehagelige bivirkninger, dersom avgifte urter tolereres, klager, som hodepine og slapphet, kan minimeres eller unngås. Poenget er å hjelpe kroppen, ikke føre det videre ubehag. (Herbal detox informasjon og oppskrifter er sitert fra "Mind, Body, Spirit," Your Simple Herbal Detox "Informasjon om spesifikke urter er også sitert fra Balch, James, MD," Resept for Nutritional Healing, "New York. Avery, 2000 ).

Typer

Det er mange måter å bruke urter for å rense urenheter fra blodet og organer. Infusjoner av blomster og blader og tett og woody urter kan svelges som te av tonics. Urtebad er en beroligende måte å administrere avgiftende urter. Selv urter som brukes i matvarer tjene rensing formål.

Funksjon

Urtete er absorbert av fordøyelsessystemet og bidra til å eliminere avfall. Urtebad la huden absorbere rensing urte egenskaper og for å frigjøre giftstoffer gjennom porene. Kulinariske urter, for eksempel hvitløk og persille, er populære måter å rense fordøyelsessystemet og øker immunforsvaret.

Metoder

Rensing urtebad tilby rensende egenskaper av urter mens beroligende kroppen og ånden med varmt vann. Som badevannet øker kroppstemperaturen, porer svette ut giftstoffer. Urtebad kan nytes en gang i uken. Ved hjelp av en liten musselin pose eller en strømpe, plassere en håndfull sitronmelisse, kamille eller lavendel i posen. Knyt posen til kranen slik at helle vann strømmer gjennom posen. Når ferdig med bad, legge seg ned, holde varmen, og slappe av. Ikke bruk kamille hvis youare allergisk mot ragweed. En enkel og effektiv detox te fyller en blanding av to deler hver rødkløver blomstre, kløyve-, løvetann blad og brennesle med en del salvie. Sette mot i en kopp kokende destillert vann. Bratt i 10 minutter, sil og drikke mens varm.

Detox urter

Blant de urter som hjelper kroppen til å rense er burdock, sauer Sorrell og nesle. Burdock er vanndrivende og induserer svette. Regnes som en av de beste blod renseanlegg, er burdock ingested som et avkok eller infusjon. Sheep Sorrell blader og frø har egenskaper som aktivt rense blodet og arbeide som en effektiv nyre tonic. Drikk som en infusjon for å styrke immunforsvaret og stimulerer syntesen av proteiner og for å hjelpe leveren regenerasjon. Brennesle er mindre aktiv, men ligner på burdock. Nettle rensende handling påvirker mer enn nyrene. Vanligvis inntas som en infusjon, kan nesle blader kokes å kvitte det med sine stikkende egenskaper.

Betraktninger

Noen mennesker tror at urter er helt trygge å bruke, og at det ikke er nødvendig å oppsøke helsepersonell. Det er ikke sant. Noen mennesker er allergiske mot visse urter. Noen urter må aldri tas av personer med hypoglykemi eller av gravide kvinner. Det kan være negative interaksjoner med medisiner. Begynn en detox program med en klar forståelse av hva urter funksjon i hvilke måter. Selv en enkel urtebad kan føre til problemer hvis man er allergisk mot en urt. I tillegg, siden noen detox urter har vanndrivende egenskaper, er det viktig å drikke rikelig med destillert vann. Alle advarsler vurderes, de fleste detox urter er trygge og er effektive virkemidler for å rense kroppen for sykdomsfremkallende giftstoffer.