Digidexo.com

Herbal Behandling for sopp

Behandling av en sopp kan være en oppoverbakke kamp. Soppen vokser ofte hvor kroppen er naturlig varm og fuktig, og at fuktighet og varme holde soppen i live. Det er mange over-the-counter og reseptbelagte legemidler som du kan kjøpe for å behandle sopp. Imidlertid er urte behandling for sopp mindre tilbøyelige til å forårsake bivirkninger i mange tilfeller, og kan være ganske effektive.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en naturlig anti-sopp. Tea tree olje kan klare opp fotsopp og ringorm, blant en rekke andre soppinfeksjoner. Du kan sette tea tree olje direkte på huden din, men det kan føre til en irritasjon, så det er best å teste det først. Du kan også fortynne tea tree olje i en bæreolje til utvortes bruk.

Goldenseal

Goldenseal kan også være ganske effektiv ved behandling av sopp. Den kjemiske forbindelsen berberin er funnet i goldenseal, og berberin kan bekjempe infeksjoner forårsaket av bakterier, sopp og gjær. Goldenseal selges i kremer, pulver, kapsler og tinkturer. For soppinfeksjoner, påfør tinktur tre ganger daglig.

Timian Oil

Timian olje er en kraftig anti-sopp som kan behandle nail sopp, gjær infeksjoner og fotsopp. Påfør skjær til det berørte området to til tre ganger daglig. Denne oljen har også antiseptiske egenskaper som kan bidra til å forhindre infeksjoner.