Digidexo.com

Tegn og symptomer på en Komplisert UVI

Tegn og symptomer på en Komplisert UVI


En komplisert urinveisinfeksjoner (UTI) påvirker den øvre urinveiene eller i nedre urinveier når en anatomisk abnormalitet (en komponent i urinveiene som er unormal plassering i eller størrelse, eller en unormal struktur), et urinkateter (et lite rør som tillater urin drenering når de settes inn i blæren) eller en funksjonell abnormalitet (unormal funksjon av urinveis komponenter) er til stede, ifølge Johns Hopkins University. Omtrent 95 prosent av all komplisert UVI er forårsaket av bakterier. Tegn og symptomer på komplisert UVI vil variere og til slutt avhenge av pasienten og hvor infeksjonen er lokalisert.

Lavere Urinveisinfeksjon Symptomer

Når en komplisert UVI er begrenset til nedre urinveier, visse symptomer er ofte til stede. En hyppig trang til å urinere, skyet urin, oppblåsthet, magetrykk eller ubehag lavere, blod i urinen, og sterke lukter urin kan forekomme, ifølge University of Maryland Medical Center.

Infiserte urinrør Symptomer

Hvis urinrøret er infisert, en av flere av de nedre urinveisinfeksjon symptomer er ofte til stede. En brennende smerte mens urinering kan også oppstå når infeksjonen er innenfor urinrør, ifølge University of Maryland Medical Center.

Nyre infeksjon symptomer

Når en komplisert UVI påvirker nyrene, symptomene har en tendens til å være mer alvorlig og ofte påvirker hele kroppen. Symptomene vil vare lenger enn en uke. Symptomene er kvalme og oppkast, økt urinmengde om natten, smerter i ryggen rundt midjen, og vedvarende feber og frysninger som varer i mer enn to dager, ifølge University of Maryland Medical Center.