Digidexo.com

Depresjon hos homofile menn

Depresjon hos homofile menn


Alle mennesker opplevelse å være nede fra tid til annen. En person som er deprimert, men opplever denne tristheten for en lengre periode, og kan selv begynne å tro at han vil føle på denne måten for alltid. Ifølge The Royal College of Psykiatere, homofile tenåringer og unge voksne er mer sannsynlig å oppleve depresjon på grunn, delvis, til stress med å "komme ut".

Statistikk

Sammenlignet med heterofile menn, homofile menn synes å ha en større risiko for diagnostisering av alvorlig depresjon, ifølge Lilly Corporation. Videre, de som er homofile er nesten 2,5 ganger mer sannsynlig at lider av angst, rus og post-traumatisk stresslidelse.

Symptomer

Depresjon kan vise seg i mer enn én måte. En følelse av ulykkelighet som ikke vil løfte og noen ganger forverres på et bestemt tidspunkt på dagen er et vanlig symptom. Tapet av glede i dagligdagse aktiviteter, pessimisme, mangel på konsentrasjon, skyldfølelse om ting som ikke har noe å gjøre med deg, tap av interesse for sex, søvnforstyrrelser, nedsatt appetitt og vekttap, eller suicidale tanker er også viktige symptomer av depresjon blant homofile menn.

Mulige årsaker

Homofile menn er født inn i en verden der de blir ofte fortalt at deres følelser er dårlige. Meldingen noen ganger kommer fra familien, og folk på skolen, i kirken og i samfunnet. Totalt fremmede ofte gjerne lage upassende bemerkninger til homofile menn. Selv andre homofile menn, i håp om å skjule sin egen seksuelle legning, vil noen ganger nedvurdere en homofil mann. Det kommer ikke som noen overraskelse da at homofile menn ofte lider av lav selvtillit, ledsaget av depresjon. Når en mann har lav selvfølelse, vil han ofte overser hans fysiske velvære, som fører til en spiral av mer skyldfølelse og depresjon. I tillegg til all negativitet fra verden rundt ham, har en homofil mann fortsatt sin karriere å stri med, personlige relasjoner til å balansere og regninger å betale. Han har alle de "vanlige" påkjenninger i det moderne samfunn, med den ekstra press for å håndtere sin seksuelle identitet.

Hjelp for depresjon

Hjelp er tilgjengelig og depresjon er mulig å behandle, selv når det føles som om det er håpløst. Det er best for en homofil mann å jobbe med en terapeut som har kunnskap om alle sidene ved å vokse opp homofile, ifølge Therapy for Gay, Lesbian, Bi og Trans i Connecticut. En lisensiert mental helse utøveren med erfaring med homofile menn kan gjennomføre en grundig vurdering av en manns depresjon og komme opp med verktøy for å bekjempe det. Avhengig av situasjonen, kan en homofil mann trenger individ eller gruppe terapi, medisiner, en støttegruppe, eller en kombinasjon av disse alternativene. Det er viktig å holde fast med terapi når du har begynt. Det er ofte bare gjennom prøving og feiling at den ideelle behandling er funnet.

The Bottom Line

Til tross for økt sårbarhet og lagt press i livet, de fleste homofile menn føre glade, produktive liv. Det er viktig, men at alle som begynner å oppleve symptomer på depresjon søke støtte fra sin lege, familiemedlemmer eller venner. Depresjon er ikke en livstidsdom, og kan bli hjulpet ved hjelp av de riktige verktøyene.