Digidexo.com

Slik Shop for diabetiker sokker

Slik Shop for diabetiker sokker


Hvis du har diabetes, så for nå har du hørt om sokker diabetes. Mange nye diabetikere vet ikke forskjellen mellom diabetiker sokker og vanlige bomullssokker, og er forvirret når det kommer til å kjøpe. Her er noen tips som kan hjelpe deg å ta en informert beslutning, for lommeboka og din helse.

Slik Shop for diabetiker sokker

Les forbruker vurderinger. Selv om det er lite testing informasjon om sokker, har kunder venstre anmeldelser av diabetiske sokker de har kjøpt, for det meste har sagt sokker var behagelig å bære. Du kan vurdere å se på vanlige butikker for en vanlig sokk som er mer komfortabel, hvis du ønsker å spare penger.

•  Finn ut om nevropati. Diabetisk nevropati er i utgangspunktet nerveskader i armer og ben. Symptomer inkluderer nummenhet i ekstremiteter. Med ingen stemning i disse kroppsdeler, er det lett å få skader og ikke vet om dem. Dette er av stor bekymring, fordi et lite kutt gått ubehandlet, kan bli infisert, og i noen tilfeller føre til amputasjon av et lem. Det anbefales alltid å sjekke dine lemmer ofte, og har en tendens til skrubbsår og skader som kanskje ikke alltid presentere seg selv gjennom smerte. Dårlig sirkulasjon forårsaket av diabetes kan gjengi de samme resultatene som diabetisk nevropati.

Sammenlign diabetiker sokker til vanlig bomull sokker. Diabetiker sokker er designet for å holde foten kjølig og tørt, mens fremme sirkulasjon. De er laget av bomull, nylon, akryl, og elastisk som gir en jevn behagelig passform. På den annen side, er vanlige sokker generelt utformet for å holde fuktigheten ut av skoene dine, for å unngå ubehagelige lukter. De passer ofte veldig tett og har sømmer, som noen ganger kan føre til blemmer gjennom friksjon.

Veie påstander om diabetes sokk forhandlere. Med massevis av nettsteder som selger sokker diabetes, hver hevde fantastiske resultater om sine produkter, kan det bli umulig å ta en beslutning. Du kan finne deg selv beskytningen ut store penger, alt i navnet på din helse. Mange av disse nettstedene diskutere nye typer syntetiske fibre som diabetes sokken er laget av, men de trenger ikke gå i detalj på hva disse fibrene er laget av. Mange nettsteder catering til diabetes tips, foreslår å velge en sokk som er komfortable, og gir ingen anbefalinger om å kjøpe noen bestemt "diabetiker sokk" i det hele tatt.

Undersøk vitenskapelig forskning. Ifølge en studie utført av A. Veves i 1989 ble det konkludert med at tykkere sokker når slitt med riktig sko, minsket forekomsten av fotsår. For å avlaste trykket, han også oppdaget at høy tetthet sokker var bedre enn vanlige sokker. Såvidt fuktighet er opptatt av, ble det bemerket at både vanlige sokker og sokker diabetes absorbert fuktighet det samme, men med tykkere polstret sokker diabetes, fuktighet ble trukket bort fra huden på grunn av den ekstra demping, og til slutt blir et sunnere valg for aktive diabetikere som svetter.

Les medisinske studier. Feldman og Davis gjorde en uformell undersøkelse om sokker diabetes. Det involverte 12 leger og noen sykepleiere. Legene sa i utgangspunktet at det viktigste når de vurderer sokker, var komfort, og ingen av dem forfektet noen diabetiker forhandlere. Sertifiserte Diabetiker Lærere sier det viktigste om deres anbefaling av sokker, var å holde foten tørr. Jeg kunne ikke finne noen forskning som beviser at noen spesiell sokk lettet smerte, annet enn forbrukernes vurderinger, som ikke kan være helt pålitelig, på grunn av selskapene betaler forfattere for anmeldelser.

Bli en informert shopper. Poenget er hvis du lider av diabetes, og er bekymret for den type sokk du bør ha, fokus på en diabetiker sokk som er komfortable, har padding, og har liten eller ingen sømmer. Hvis du bare gjør hver dag aktiviteter, kan en vanlig sokk være i orden. Hvis du kommer til å være å gjøre å trene eller delta i aktiviteter hvor du svetter, kan det være lurt å investere i kvalitet akryl sokker diabetes.

Hint

  • Sjekk alltid føttene og beina på en regelmessig basis, for å sørge for at du ikke har noen blåmerker, kutt, skraper eller sår som trenger å bli behandlet.