Digidexo.com

Urtemedisin for Sinus Press

Sinus press er forårsaket når sinus membraner bli betent og endre trykket i sinus hulrom. Denne betennelsen er vanligvis forårsaket av en allergisk reaksjon, for eksempel mot pollen eller kjæledyr dander, men det kan også være forårsaket av en bihulebetennelse. Mens det er syntetiske medisiner som er i stand til å redusere sinus trykk, kan naturmidler anvendes for å minske trykket og sinus relatert hodepine. Alltid konsultere en lege før du starter en urte behandling regime for å sikre sin sikkerhet.

Eucalyptus Vapor Treatment

Mens eukalyptusolje med sin aktive ingrediens, cineol, kan svelges for sine antibiotika effekter, kan eukalyptusolje også inhaleres som damp til umiddelbart å redusere sinus press forårsaket av overdreven slim. Denne oljen inneholder en sterk lukt som ved innånding bevirker at neseslimhinnen til å reagere på en slik måte at overskudd av slim slim og er i stand til å bli evakuert. Denne reaksjon fører til en reduksjon i trykket sinus og reduserer alvorligheten av sinus hodepine.

Ta med to liter vann til en rullende koke. La vannet til å koke i tre minutter før de plasseres i et varme-safe skål. Plasser 10 dråper eukalyptusolje direkte inn i vannet. Plasser ansiktet 10 inches over dampende vann og legg et håndkle over hodet for å begrense dampen. Puste normalt i 10 til 15 minutter før du fjerner håndkle og tømming av vann. Gjenta to ganger per dag i løpet av en bihulebetennelse å redusere slimdannelse og for å minske trykket.

Apple Cider Eddik Treatment

Apple cider eddik inneholder et høyt nivå pH, som når det tas oralt tillater kroppen å kvitte seg overflødig slim og slim som forårsaker sinus press. Egenskapene av eple cider eddik inneholder vitamin B2 / B6, E og C, samt andre sporstoffer som øker blodsirkulasjonen og balanserer pH-nivået i kroppen. Ufiltrert eplecider eddik inneholder et høyt nivå av probiotika, som er bakterielle mikroorganismer som øker trivsel og helse i kroppen.

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, probiotika behandle slike tilstander som diaré og urinveisinfeksjoner, samt balansere nivået av sunne bakterier i kroppen. Når den brukes som behandling for bihulebetennelse, den probiotika og pH balansen i eple cider eddik tynner slimete innenfor sinus hulrom og reduserer sensasjonen av press eller ubehag.

Bland to spiseskjeer av ufiltrert eplecider eddik med åtte gram av kaldt vann. På grunn av sterk eddik smak, blid ved å legge til en spiseskje honning eller agave nektar. Rør ingrediensene i ett minutt for å sikre riktig blanding. Sakte konsumere blandingen og gjenta tre ganger per dag.