Digidexo.com

Hvordan avlaste Gas hos barn

Hvordan avlaste Gas hos barn


Barn i alle aldre lider av luftsmerter innimellom. Hvis barnet ditt er utrøstelig og kan ikke synes å bli komfortabel, eller din ungdom klager over sterke smerter i magen, kan gass være den skyldige. Barneleger foreslå en rekke måter for å lindre luftsmerter hos barn. Selvfølgelig, hvis alt annet svikter, ta kontakt med barnets lege for en konsultasjon eller reseptbelagte medisiner.

Hvordan avlaste Gas hos barn

•  Kjør et varmt bad for barnet ditt. Det varme vannet vil hjelpe ham å slappe av, noe som gjør det lettere for fanget gass å unnslippe. Fjern ham fra badet, tørke ham av og enten vikle ham i et tørt håndkle eller kle ham så han ikke får kjølt.

Legg et lite barn med forsiden ned over bena, og forsiktig klapp og gni barnets rygg å trene gassbobler. Hvis barnet ditt er for stor for dette, instruere henne til å ligge på ryggen og bøy knærne. Plasser hendene på knærne og forsiktig presse dem opp mot brystet hennes for å legge press som kan bidra til å fjerne gass.

Gi barnet ditt et medikament som inneholder simethicone, en anti-skummende middel som kan hjelpe barnet utvise gass. Flere simethicone produkter er tilgjengelige over disk på hvilken som helst rusmiddel.

Unngå matvarer som forårsaker gass i barnet ditt, for å hindre en gjentakelse. Sukker, bønner og grønnsaker som brokkoli ofte forårsake overflødig gass. Begrense mengden av disse matvarene barnet spiser, og hvis du ammer barnet ditt, bør du også unngå disse matvarene.

Hint

  • Hvis barnet ditt lider av intense magesmerter eller klager over magesmerter mer enn tre ganger i uken, ta kontakt med barnets barnelege.