Digidexo.com

Hvordan unngå Sudden Infant Death Syndrome

Dessverre, hvert år nesten 2500 barn dør uventet på grunn av Sudden Infant Death Syndrome. SIDS er den ledende dødsårsaken i spedbarn under ett år gammel med nitti prosent av disse dødsfallene forekommer før barnet fyller seks måneder gammel. Statistikken kan være skremmende for nye foreldre, og mens det er ingen måte å fullstendig hindre Sudden Infant Death Syndrome, er det noen enkle ting du kan gjøre for å redusere barnets risiko.

Hvordan unngå Sudden Infant Death Syndrome

Unngå Sudden Infant Death Syndrome

•  Slutte å røyke. Røyking under svangerskapet og rundt babyen etter at han eller hun er født øker hans eller hennes risiko for krybbedød.

amme babyen. Ammet babyer har en tendens til å våkne oftere om natten for feedings og det er antatt at dette fraråder den dype søvnen som er forbundet med Sudden Infant Death Syndrome. Redusere risikoen for krybbedød er bare ett av de mange fordelene ved amming.

Husk "back to sleep". Plasser alltid barnet på ryggen å sove. Sove på hennes side eller magen hennes kan drastisk øke sin risiko for Sudden Infant Death Syndrome. Vær sikker på at barnehage arbeidere og baby stedfortreder er klar over at babyen din er å bli plassert på ryggen å sove hver gang hun sendte ned.

Fjern tepper, puter, leker, og støtlister fra babyens barneseng. Du må være sikker på at hans crib holder klar av alle kvelning farer. Hvis du er bekymret for at barnet ditt kan bli kaldt, lag klærne hans.

Skru ned termostaten. Forskning tyder på at overoppheting kan bidra til krybbedød. Hold termostaten din akkurat høyt nok til å gjøre rommet behagelig.

Ikke dele seng med barnet ditt. Samsoving introduserer kvelning risikomomenter og bør aldri gjøres med spedbarn under ett år gammel.

Kjøp en bevegelsessensor sengen skjermen. Du kan kjøpe en bevegelsessensor for under $ 100, og det er vel verdt investeringen. En bevegelsessensor sengen skjermen er en hard plast pad som passer under babyens madrass. Etter hvert som barnet puster, registrerer sensoren bevegelsen. Når bevegelsen har opphørt i femten sekunder, vil sensoren høres høyt, skingrende pipelyd for å vekke babyen. Dersom det etter fem sekunder til, er ingen bevegelse registreres, vil sensoren sende ut en panikk signal som varsler foreldrene til å sjekke babyen.

Hint

  • De fleste SIDS tilfeller oppstår mellom ett og fire måneders alder.
  • Risikoen for Sudden Infant Death Syndrome minker når babyen din er i stand til å rulle over på egen hånd.
  • Når lagdeling babyens klær, gjøre enkelte til å ikke overdress henne.