Digidexo.com

Rynke Linje Reduction

Fine linjer, eller rynker, skje fra den naturlige aldringsprosessen, over eksponering for sol og forurensning, røyking og en reduksjon i elastisitet og fuktighet i huden. Rynker er uunngåelig, men det finnes behandlinger tilgjengelig for å redusere deres utseende.

Kremer kremer og

Rynke kremer som inneholder alpha hydroxy syrer eller retinol kan gi svak til beskjedne resultater. Reseptbelagte kremer inneholder mer av den aktive ingrediensen enn over disk kremer slik at resultatene vil bli mer merkbar. En aktuell retinoid påføres huden kan redusere synligheten av fine rynker og huden pigmentering. Solbeskyttelse bør brukes med denne behandlingsforløp som huden din vil bli mer sol sensitive. Aktuelle retinoider er Renova, Retin-A og Avage.

Kjemisk peeling

Under en kjemisk peeling, er syre brukes til berørte områder og brenner det ytre laget av huden. Ny hud vokser å ta sin plass og har en glattere og mindre rynkete utseende. Etter flere skreller kan du finne mindre rynker og falming av brune flekker. Rødhet etter skreller kan vare i flere uker og irritasjon kan være følte de første dagene.

Botox-injeksjoner

Botox-injeksjoner blokkere den kjemiske som forårsaker muskler til kontrakt. Musklene rundt injeksjoner kan ikke stramme og huden flater gir inntrykk av glatt og mindre rynkete hud. Botox fungerer best på kråkene føtter, rynker i pannen og mellom øyenbrynene. Resultatene kan vare tre til fire måneder og gjentakelser er nødvendig for å opprettholde den ønskede effekt.

Dermabrasion

Dermabrasjon er en sloughing ut av det ytre laget av huden med en roterende børste. Ny hud med færre rynker og glattere utseende resultater. Rødhet og skorpedannelse varer i flere uker og pinkness kan vare et par måneder etter behandling.

Face-Lift

En face-lift innebærer fjerning av overflødig hud i ansiktet og på halsen og stramme underliggende vev og muskler. Resultatene kan vare fra fem til ti år, men helbredelse tid etter en face-lift kan ta flere uker med svært merkbar hevelse og blåmerker.

De fleste kosmetiske prosedyrer er ikke dekket av forsikringen, og kan være kostbart. Pass på å velge en kvalifisert hudlege eller kirurg og snakke med din personlige lege før noen kosmetisk behandling.