Digidexo.com

Slik Kombiner metafysiske egenskaper av Crystals

Slik Kombiner metafysiske egenskaper av Crystals


På samme måte som enkelte legemidler utfyller hverandre når blandet, kan de metafysiske egenskaper av krystallene bli forsterket når de brukes i forbindelse med andre steiner. Mens hver enkelt krystall kan tilby mange fordeler, kan en kombinasjon av steiner har en kraftig synergi skape dramatiske healing resultater. Velg krystaller med forsiktighet, som om du skulle ta hjem to nye kjæledyr, og pass på at energi obligasjoner med hver stein og at steinene harmonisere med hverandre.

Bruksanvisning

•  Ta deg tid til å slappe av og sentrere deg selv før du går til å kjøpe krystaller. Du ønsker å gå inn i en tilstand der du føler deg koblet til din egen energi kroppen, slik at du kan oppfatte både sin nåværende tilstand og eventuelle endringer som oppstår som du kommer i kontakt med nye steiner. Velg et tidspunkt å handle når du ikke vil føle rushed eller begrenset av andre forpliktelser. Prøv å gå inn i butikken i en meditativ tilstand slik at du intuitivt oppfatter som krystall energi kan tegne deg.

Hold en stein som tiltrekker deg. Legg merke til hvordan det påvirker deg energisk. Ta hensyn til subtile signaler som for eksempel en økt følelse av varme eller en prikkende følelse i noen del av kroppen din. Pust dypt og være sentrert, slik at du ikke vil føle seg forstyrret av andre shoppere. Ta hensyn ikke bare til steinens utseende, men hvordan dens vibrasjoner kommunisere med lys kropp. Hvis energien ikke føles som en god passform, så la de stenen tilbake.

Gjenta prosessen til du finner 2-4 steiner hvis energi resonerer positivt med ditt. Så prøv å holde to steiner samtidig, en i hver hånd. Prøv steiner i ulike kombinasjoner. Du kan legge merke til at to steiner ser ut til å fungere godt sammen, men det er noe som mangler, og prøver å kombinere tre steiner.

Lær å bruke og stole på din egen intuisjon i å velge krystaller som deres effekter er ikke identiske for alle personer. Men mens din intuisjon utvikler, er det noen kjente motstandere og blandings prinsipper du kan bruke. Rosenkvarts, kjent som kjærlighet stein, kan forsterke den helbredende vibrasjoner av ametyst. Røykkvarts forsterker kraften i en hvilken som helst annen stein.

Stone kombinasjoner kan også bistå med ulike typer åndelig arbeid. Tiger Eye hjelper hastighet kundalini oppvåkning mens serpentin myker den potensielle ubehag av denne prosessen. I "The Crystal Bibelen," Judy Hall sier at moldavite, kan en stein som kan ha extraterrestial opprinnelse, "ta deg til de høyeste åndelige dimensjoner og tilrettelegge oppstigningsprosessen." For å sikre at du ikke mister kontakten med jorden, pair moldavite med en jordings stein som hematitt. Hvis du lærer sjamanistiske journeying eller gjør tidligere liv regresjon arbeid, er galena en stein som hjelper deg ned enten i den sjamanistiske underverden eller i fortiden. For beskyttelse under disse erfaringene, kan det være lurt å bruke galena i forbindelse med labradorite.