Digidexo.com

Helbredende egenskaper av Ginger Root

Helbredende egenskaper av Ginger Root


Brukt i århundrer i hele Asia, er ingefær en populær urte rette for en rekke plager. Ofte kokt i mat, ble det ansett som en naturlig healing medisin, ofte gitt til dem som opplever magesmerter og smerter. Mye brukt i dag, er det et populært alternativ medisin.

Hindrer Fordøyelsesbesvær

Ginger root forebygger fordøyelsesbesvær og magekramper. Det hjelper også å bryte ned protein, avgjørende for riktig muskel og vev vekst.

Senker blodtrykket

Ginger root hjelper stimulere sirkulasjonen av blod gjennom kroppen. Dette fungerer for å senke blodtrykket og slappe av sirkulasjonssystemet.

Kvalme Relief

Ingefærrot kan hjelpe lindre kvalme og urolig mage på grunn av reisesyke, matforgiftning eller morgenkvalme. Det bero magen, senke nivået av syre på innsiden.

Senker kolesterol

Ginger root kan bidra til å senke nivået av LDL-kolesterol (dårlig kolesterol) i blodet.

Sår Relief

Ingefærrot kan hjelpe lindre smerter sår i hele fordøyelseskanalen. Det fungerer å belegge sår, hjelpe til sin helbredende mens hindre ytterligere irritasjon.

Anti-Inflammatory

Ginger root fungerer som en anti-inflammatorisk, bidrar til å avlaste påvirker av slike problemer som leddgikt. Det kan også bidra til å stoppe angrep av forkjølelse og influensa.