Digidexo.com

Medisinske bruksområder for Arnica Montana

Solblom er en av de hundrevis av homøopatiske midler som brukes av leger, fysioterapeuter, idrettsfolk og andre, til å behandle muskelsmerter.
Solblom er tilgjengelig som homeopatiske pellets tatt under tungen eller som en gel, krem ​​eller salve påføres direkte på huden.
Homeopati ble utviklet av den tyske legen Samuel Hahnemann (1755-1843), som lærte å trekke ut hundrevis av remedier fra microdoses av planter, urter, blomster og andre stoffer som gull, platina og vegetabilsk kull.

Identifikasjon

Solblom er en velkjent homeopatisk middel som brukes for idrettsskader som forstuing, stammer, mindre leddsmerter, muskelsmerter eller leddgikt. Det er trygt nok til å bruke sammen med andre medisiner.

Typer

Arnica montana kan inntas som sukkerpellets plasseres under tungen og tillatt å oppløses langsomt. Ikke tygg eller svelge homeopatiske pellets.
Solblom er også tilgjengelig som en krem, gel eller salve som brukes på det skadde området av kroppen flere ganger om dagen.

Time Frame

Hvis du har en skade, for eksempel en mindre ankelen forstuing eller muskel sårhet, jo raskere kan du behandle det withe Solblom etter utbruddet av skaden, jo bedre.

Betydning

For mindre skader, som for eksempel muskelsmerter av overanstrengelse eller en forslått arm fra å falle av en sykkel, er Solblom effektiv på å redusere hevelse og smerte.
Solblom brukes i legens kontor, fysioterapi klinikker og kan kjøpes uten resept.

Fordeler

Solblom er lett å ta for mange vanlige mindre idrettsskader. Som en krem ​​eller homøopatisk pellet, er det praktisk å bære mens du reiser, og for bruk med barn.

Advarsel

Ikke ta Solblom i mer enn 14 dager. Rapporterte bivirkninger inkluderer uregelmessig hjerterytme, magesyke, kvalme, oppkast, og lever og nyreskader. I ekstreme tilfeller kan overdreven bruk eller feil bruk av Solblom føre til døden.
Hvis du har diabetes eller bruker antikoagulerende legemidler, bør du oppsøke lege før du tar Solblom.
Hvis du utvikler en åpenbar hudreaksjon til arnica krem, slutte å bruke og se din lege eller homøopat utøveren.
Hvis du er gravid, spør legen din om råd før du bruker arnica eller annen homøopatisk middel.