Digidexo.com

Bivirkninger av en Liver Cleanse

En leveren rens er en metode for å kvitte leveren av giftstoffer som bygges opp i det naturlig. Det har mange mulige bivirkninger, hvorav noen er ønsket, og andre som er farlige.

Hva er en Liver Cleanse?

En leveren rens, også kjent som en lever flush, er et hjem rette for rensing leveren for giftstoffer og steiner. Den rette innebærer tidkrevende fruktjuice, olivenolje og Epsom salt i en kombinasjon over en periode på et par dager.

Bruk av Epsom Salt

Epsom salt, også kjent som magnesiumsulfat, er en av de mest vanlige bestanddeler av en lever rens. Du bør være svært forsiktig med dette stoffet, og sørg for at du aldri ta mer enn anvist på emballasjen. Epsom salt er et avføringsmiddel, så du bør være forsiktig med å sørge for at du ikke dehydrerer deg selv eller lage en elektrolytt ubalanse i kroppen din. Elektrolytter er stoffer som er viktige for riktig funksjon av muskler og nerver. Du bør også teste din toleranse for Epsom salt før du tar en full dose. Noen mennesker er allergiske mot det, og de kan oppleve pusteproblemer, elveblest, og en hoven hals, lepper og tunge. En overdose av Epsom salt er også farlig. Det kan føre til oppkast, lavt blodtrykk, en langsom hjerterytme, koma og død.

Passerer Stones

En ønsket bieffekt av en lever rens er bestått av såkalte gallestein i avføring. Disse steinene vil vises grønn, brun, gul eller svart, og vil flyte i vann. Ifølge Peter Moran på Quackwatch.org, disse er mest sannsynlig ikke gallestein. De er faktisk stoffer som dannes i tarmen når oljen og fruktsaft forbrukes i løpet av en rens reagerer med hverandre og danner en slags "såpe" som deretter farget av galle. Den galle gjør dem ser ut som gallestein.

Fastkjørte gallestein

Forbruker store mengder olje kan gjøre galleblæren presse opp, noe som kan få en gallestein sitter fast i galleblæren kanalene. Dette kan føre til store smerter og kunne kreve kirurgi. Hvis du vet at du har gallestein, bør du snakke med legen din før du prøver en lever rens.

Putting Off medisinsk behandling

Tilhengere av leveren rensing sette seg i fare for alvorlige komplikasjoner hvis de opplever leveren og galleblæren problemer. De kan prøve gjentatte leveren renser før du går til en lege for nødvendig behandling, som for eksempel kirurgi. Dette kan føre til alvorlige og dødelige problemer som en betent bukspyttkjertel.