Digidexo.com

Radicular nevropati Symptomer

Radicular nevropati er kategorisert i en gruppe sjeldne sykdommer som kalles arvelig sensorisk nevropati. Dette er alvorlige degenerative nerve sykdommer som går i familier, og er forårsaket av genetiske mutasjoner, og nevropati kan utvikle seg til fullstendig tap av følelse i hender og føtter, eller til alvorlig betennelse som til slutt fører til sår.

HSN-I

Den radicular nevropati kalt HSN-I fører komplette sensoriske mangler til smerte og temperatur, vanligvis fører til mutilating skader og sår i fingre og tær, som da må til slutt bli amputert.

HSN-II

HSN-II radicular nevropati symptomene begynner med betennelse og tap av følelse i fingre og tær, med sår forming. Mangel på følelse en tendens til å resultere i mennesker neglisjere de magesår, som fører til behovet for amputasjon. Dette er en systemisk sykdom som begynner i tidlig barndom.

HSN-III

HSN-III radicular nevropati er til stede ved fødselen, og har også den primære symptom på manglende evne til å føle smerte og temperatur i ekstremiteter.

Andre HSN-III Symptomer

HSN-III har mange flere symptomer, inkludert forstoppelse, diaré, oppkast, dårlig vekst, gjentatte episoder med lungebetennelse, beslag og mange andre.

HSN-IV

HSN-IV radicular nevropati forårsaker muskelsvakhet og atrofi, hovedsakelig i bena og noen ganger i hendene.