Digidexo.com

Årsaker til Second Toe Nummenhet

Feet ta mye juling. Foten er en veldig intrikat og kompleks struktur består av 26 bein, 107 leddbånd, og 19 sener og muskler. Kombinert, de 52 bein i føttene står for omtrent 25 prosent av kroppens bein. Mange lider av ulike former for foten smerte og foten lidelser.

Typer

Det er mange årsaker til tå smerte. Finne den riktige årsaken er ikke alltid enkelt. Det er imidlertid absolutt nødvendig for å oppnå korrekt diagnose ved behandling, rette opp og hindre tå smerte.

Pauser og Forstuinger

Skade på tå kan føre til hevelse, blåmerker, stivhet, ømhet og smerte. Skaden kan være på grunn av et brudd eller forstuing til ett eller flere av tærne som faktisk er ganske vanlig. Når en pause eller en forstuing elimineres som en årsak, kan andre vanlige foten sykdommer være å klandre.

Mortons Toe

Når den andre tåen er lengre stortåen, er denne tilstanden kalles Mortons Toe. Denne lidelsen kan føre til andre fotproblemer sammen med forårsaker foten smerte og nød. Heldigvis er Mortons Toe ofte lindres ved bruk orthodics.

Hammer Toes

Hammer tær er i utgangspunktet forårsaket av en knekking av toes.This kan føre til smerter, liktorn, hard hud, og en uregelmessig walking gangart. Flate føtter, feil sko, høye buer, bunions, og revmatoid artritt kan alle få skylden. Igjen, foten innleggssåler og riktige sko er effektive behandlinger.

Toe Crossover

Når den andre tå glir over og til slutt krysse stortåen, er det referert til som crossover tå. Smerter i tåballen, hevelse og vanskelighets iført sko resultater. Tøyningsøvelser, hvile, splinter, toe taping, is, og anti inflammatoriske legemidler kan hjelpe.

Fakta

Mange tå forhold og tå smerte kan kureres ved å ha de riktige skoene. Har din fot målt av en profesjonell; redde de høye hæler for spesielle anledninger.