Digidexo.com

Hvor kan Gjær Reis på kroppen din?

Kropps gjær er forårsaket av en overvekst av Candida albicans, en gjærlignende sopp som finnes på huden, inne i munnen, og i fordøyelseskanalen og tykktarm. Noen ganger kan candida albicans overprodusere og forårsake uønskede symptomer som migrene, gastritt, eksterne gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer som fibromyalgi.

Betydning

Overflødig candida albicans eller candida kan spre seg til nesten hvor som helst i kroppen, ifølge Emedicine.medscape.com. Uten riktig behandling, kan symptomene gradvis bli verre og føre til store helseproblemer.

Typer symptomer

Gjær infeksjoner kan påvirke kjønnsorganene til både menn og kvinner. Overvektige mennesker kan være utsatt for kløe, som kan utvikle seg under hudfolder eller i varme, fuktige miljøer. Oral eller munn trost forårsaker blemmer på tungen, på innsiden av kinnet og selv i halsen og spiserøret.

Andre typer symptomer

Overskudd av candida eller gjær i fordøyelseskanalen kan trenge gjennom den skjøre membraner av tynntarmen og forårsaker "lekk tarm" syndrom, ifølge Allergyescape.com. Gjær kan deretter inn i blodstrømmen sammen med sine giftstoffer og invaderer kroppens celler og organer.

Effekter av Colon Gjær

Candida eller gjærvekst i kolon kan også lekke inn i et system, og potensielt forårsake en hel rekke sykdommer.

Behandling

Gjær overvekst kan bli behandlet ved å begrense inntak av sukker og gluten, ved hjelp av probiotika (vennlige bakterier) kosttilskudd og ved rensing av tykktarmen.