Digidexo.com

Pediatric tarmtømming

Tarmen rensing er en prosess hvor tarmsystem er fjernet. Dette er ofte nødvendig i barn i hvem forstoppelse er vanlig. Ethvert barn er utsatt for forstoppelse på et tidspunkt, delvis fordi det er vanskelig å regulere barnas spisevaner. Videre kan dagens fenomener som stillesittende livsstil, mangel på mosjon og forbruk av junk food være viktige medvirkende faktorer. Tarm eller kolon rensing er en prosess for å fjerne alle matrester fast i tarmsystem.

Naturlig rettsmidler

Når det ikke er fri flyt av mat i tarmen, lider et barn forstoppelse. Selv om det kan være dårlig for at systemet skal holde ufordøyd mat inne, kan forstoppelse også føre til andre problemer som smerte, forlegenhet og til slutt sykdom. Det er noen prosedyrer som klyster vask og tarm vanning som fjerner tarmen helt, men ofte er for tøffe til å bli utført på barn. I de fleste tilfeller kan tarmer bli renset ved hjelp av naturlige midler.

Sviske juice, dens skarp smak og lukt til tross, er en stor naturlig middel for å hjelpe barn til å fjerne blokkerte avføring. Bare 6 oz. av det er nok til å fjerne hardt, blokkert avføring.

Et annet middel er en blanding av naturlige ingredienser. 2 oz. appelsinjuice med massen følger bør blandes med 2 ts. av arrowroot pulver. Barn kan deretter drikke blandingen.

1/4 ts. av kjøttbenmel pulver og 1/2 ts. av vitamin C krystall pulver kan også gis etter middag, ved sengetid. Dette kan hjelpe klare hard avføring ved neste morgen. Denne blandingen er spesielt nyttig hvis suppleres med å massere magen og gjør barnet gå i noen minutter før frokost.

Diet

Å spise frukt og grønnsaker er en annen svært effektiv metode for å rense tarmen. Bananer er en stor naturlig avføringsmiddel, som er blomkål, grønne bønner og brokkoli.

Tumeric og annen avhjelp

En annen teori er at bakteriene i tarmen kan hindre fri flyt av avføring. En dose av gurkemeie kan være svært nyttig i å rydde opp disse bakteriene. Fennikel er også en svært effektiv bakteriedrepende. Fennikel må konsumert i små mengder over et par dager.

I tillegg til alle disse rettsmidler, drikke rikelig mengder vann og gjøre minst moderat trening er et must. Et barn som trenger å ha henne tarmene spylt bør spise minst åtte glass vann om dagen.