Digidexo.com

Gass Relief for barn

Gass Relief for barn


Hvis barnet opplever skarpe smerter som stråler gjennom magen hans, er han sannsynligvis lider av gass smerter. Foruten å redusere ditt barns inntak av matvarer som kan forårsake gass, er det flere måter du kan bidra til å lindre luftsmerter når det streik.

Press på magen

Den primære måten å gjenoppleve luftsmerter hos barn er å legge trykk på magen. Noen ganger kan det være så enkelt som å ligge et barn over fanget ditt, magen ned, og klappet henne tilbake. Dette fungerer spesielt godt for nyfødte. Dersom barnet er lys nok til å gå over skulderen din, kan du være sikker på at tyngdekraften fungerer å trykke magen hennes mot bein i skulderen, som skal gjelde den nødvendige press. Eldre barn kan bøye over på siden av en sofa eller en annen solid objekt for å legge trykk på magen selv. Hvis enkel press ikke virker, prøv å bruke "opp-ned U" metoden, der du massere opp på høyre side av barnets mage, over toppen av magen og ned på venstre side av barnets mage. Dette kan bevege seg gassboble langs tarmene mer effektivt.

Medisinering

Spedbarn som lider av gassproblemer kan ha nytte Mylicon, eller et lignende merke av simethicone dråper. Disse dråpene er enda trygt for nyfødte. Hvis en ungdom har gass problemer, spør barnelegen om å bruke en annen type gass medisin, som barns Gas-X Tongue Twisters. Disse legemidlene kan bidra til å bryte opp gassbobler og bringe barnet ditt lettelse.

Varme

Når alt annet svikter, kan du prøve å bruke varme til barnets mage. For eksempel kan det være lurt å oppmuntre barnet til å ta et varmt bad og ligger hos henne magen i vannet. Alternativt kan barnet ditt foretrekker å stå i dusjen med en varm strøm av vann rettet på magen hennes. Fordi det er ikke alltid praktisk å gå inn på badet når de opplever gass smerter, bør du vurdere å holde en trygg oppvarming puten eller en varmeflaske på hånden for barnet ditt å bruke på magen hennes.