Digidexo.com

Den beste måten å rense kolon Bruke Magnesium Citrate

Hvis du finner ut at du er forstoppet eller ønsker å rense tykktarmen, er magnesium citrate et supplement du kan ta for å hjelpe deg i denne prosessen. Det er en rekke hensyn og forholdsregler for å forstå mens du bruker magnesium citrate.

Riktig bruk

Nøkkelen til et kolon rens med magnesium citrate er å forstå hvordan produktet fungerer slik at du effektivt kan bruke den til å rense kolon. Som et generelt notat, er magnesium det vanligste mineral som finnes i menneskekroppen og bistår med normal muskel og nerve funksjon. Magnesium citrat hjelper rense ut innvollene og rense kolon gang inntatt i en flytende form.

Når du driver et kolon rens med magnesium citrate, bør du rådføre deg med din lege, som vil gi deg de riktige doser av supplement. Den typiske dose for voksne er 10 dl. Hvis du velger å ikke ta kontakt med lege, kan du bare følge instruksjonene på supplement eske. Ikke bruk medisiner for mer enn en uke, og alltid ta tilskudd på tom mage.

Foods Unngå and Drug Interactions

For å best rense med magnesium citrate, er det visse legemidler og matvarer du bør unngå for å begrense eventuelle komplikasjoner under kolon rens. Unngå tunge eller fast føde i dagene fram til kolon rens. Fokuser kostholdet ditt på supper og væsker. Healthopedia.com tyder på at du bør også opprettholde en høy-salt diett før kolon rens. Unngå å bruke magnesium citrate dersom du tar medisiner for nyresykdom eller andre medikamenter som tynne blodet (f.eks Cipro eller Lanoxin).

Etter å ha fullført din kolon rens, ikke umiddelbart begynne å konsumere fast føde. Sakte begynner å spise myk mat som ligner på maten du konsumert frem til kolon rens. Innen noen få dager, kan du begynne å konsumere fast føde. Vurdere å spise mat med høyt fiber som mørke grønne blader, grønnsaker og frukt. For å opprettholde en ren kolon, vurdere å spise paranøtter og mandler.

Forholdsregler

For å sikre at du er rensing din kolon den beste måten med magnesium citrate, sørg for at du tar forholdsregler under rensing. Forholdsregler inkluderer vite om eventuelle bivirkninger som kan tyde din kolon rens har gått galt. Kontakt legen din hvis du opplever alvorlige magekramper, kvalme eller oppkast. Hvis du oppdager en uregelmessig hjerterytme eller ørhet, stanse behandlingen og kontakte lege umiddelbart. Til slutt, hvis du oppdager blod i avføringen, kan det være en alvorlig skade fordøyelsessystemet, og du bør kontakte legen din eller gå til legevakten.