Digidexo.com

Den raskeste og tryggeste måten å miste vann vekt

Beholde overflødig vann vekt kan la deg følelsen oppsvulmet og huden din ser puffy, som en myk marshmallow. Losing at overflødig vann vekt er ganske enkelt med noen få enkle, håndterbare trinn.

Drikk det å miste den

Å drikke vann er en av de enkleste måtene å hjelpe hoppe-start kroppen din til å miste overflødig vann vekt kroppen din kan holde. Hvis du ikke drikker nok vann, kan du kroppens tror "du kommer til å dehydrere, så det vil holde fast på noen vannet den får i seg. Et godt mål på hvor mye vann å drikke, er å drikke minst kroppen din vekt i vann gram. Hvis du veier 200 kg., Bør du drikke 200 oz. av vann, som er omtrent 25 8-oz. kopper vann eller 12 1/2 16-oz. flasker vann.

Kalium, magnesium og kalsium

Sørge for at du får nok av mineralene kalium, magnesium og kalsium også kan bidra til å regulere kroppen din til å miste overflødig vann vekt. Å spise en banan om dagen, spise en porsjon nøtter eller grønne grønnsaker og en porsjon yoghurt eller appelsin juice bør være nok for kroppens behov. Bare å legge porsjoner av disse typer matvarer kan bidra til en flying start på vann vekttap på et blunk.

Ingen Salt og Low Fat

Til slutt, for å hjelpe miste overflødig vann vekt, kutte saltinntaket ned eller fjerne den helt. Kroppen din blir mengden av natrium den trenger fra å spise et normalt kosthold, uten å legge salt til mat. Også, kutte ned på fettinntaket hjelper kroppen utgivelsen vann vekt. Tar skinnet av kyllingen før du koker den, baking mat og erstatte fett i ørken oppskrifter med eplemos er noen måter å bidra til å redusere fettinntaket.