Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Juice Diet

Hvordan å miste vekt med Juice Diet


Saften diett har hjulpet mange mennesker kaste pounds etter ferien, og det er en fin måte å møte dine vekt mål og holde seg til nyttårsforsetter. Her er trinnene du kan ta for å gå ned i vekt på juice diett.

Hvordan å miste vekt med Juice Diet

•  Invester i en god juicer. Hvis du lage din egen juice hjemme framfor å kjøpe i flasker fra butikken, vil du samme pengene og kutte ned på sukker og konserveringsmidler.

Kontroller juice blander bruker frukt som appelsiner, grapefrukt, jordbær, fersken, plommer og saftige bær. Du kan også bruke tomater og agurker. Fortynne juicen med vann med en tredjedel og tilsett sitronsaft eller lime juice for å bidra til å bevare dine blander i kjøleskapet. Ikke legg søtningsmiddel til juice.

Begynn dagen med en næringsrik frokost som kan inneholde egg, hele hvete toast, fullkorn frokostblanding, fettfattig melk, og selvfølgelig, juice. Det er viktig at du spiser frokost hver dag i juice diett.

Til lunsj og middag, spise omtrent halvparten eller en tredjedel av hva du normalt ville spise, og erstatte resten med juice. Hvis du blir sulten mellom måltidene, spis grønnsaker.

Hold regelmessig mosjon tidsplan når du er på diett for å hjelpe møte dine vekttap mål.