Digidexo.com

Homeopatiske Eye Infeksjon

Øyeinfeksjoner kan være ubehagelig, smertefullt og forårsake permanent skade hvis den ikke behandles. Tradisjonelle medisiner kan være effektive, men det er flere homeopatiske behandlinger som kan gjøre underverker, også.

God hygiene

God hygiene er viktig, ettersom det bidrar til å hindre og redusere infeksjoner. Bare å skylle øyet med en urte vask og vann kan bidra til å rydde bort urenheter som kan forverre en allerede eksisterende infeksjon.

Øyentrøst

Øyentrøst, eller Euphrasia officinalis, er effektive i å redusere rødhet og hevelse som oppstår med mange øyeinfeksjoner. Det kan også bidra til å redusere kløe og irritasjon av konjunktivitt.

Kamille

Kamille er en urt som kan brukes som en erstatning for øyentrøst å bidra til å redusere hevelse. Det kan også bidra til å redusere Sties på øyelokkene og redusere smerten av øyet traumer.

Aphis

Aphis er effektiv når øyelokkene blir stive og puffy og kan også brukes til å behandle øye Sties. Aphis er laget av kroppen av honningen og brukes i behandling av symptomer som ligner som av en bie stikk.

Belladonna

Belladonna er effektiv når øyeinfeksjon symptomer blusse opp uten forvarsel, og det hjelper med akutte smerter og rødhet i øynene, så vel.