Digidexo.com

Hvilke matvarer frigjøre fett brenner hormoner

Avhengig av mat spist, hormoner frigjøres under prosessen med fordøyelsen virker på to måter å forsyne kroppen med den energien som trengs for å fungere. Enten de kan lagre fett og forbrenne karbohydrater, og i tider med høy energibehov, kan brenne muskelvev, så vel, eller de kan forbrenne lagret fett, den ideelle målet for alle slankere.

Fresh Fruits

Spise frisk frukt med lav glykemisk indeks rating, som epler, jordbær, grapefrukt og appelsiner, er å foretrekke å drikke juice. Hele frukter krever mer energi å forbrenne, for derved å frigjøre mer av fettforbrenningen hormoner.

Grønnsaker

Høy fiber, lav glykemisk grønnsaker som brokkoli, kål, gulrøtter og tomater er også blant de matvarer som stimulerer frigjøringen av fett brenning hormoner.

Protein

Høy protein, lav fett mat er avgjørende for utgivelsen av fettforbrenning hormoner. Svært magert rødt kjøtt, fisk (inkludert reker, torsk og havabbor), kalkunbryst og tofu alle faller innenfor denne kategorien (se Ressurser).

Raw Foods

Noen matvarer er mer gunstig for fettforbrenningen når spises rå. Blant disse matvarene er epler, bær, salat, tomat og reddiker (se Ressurser).

Tilberedt mat

Mens matlaging kan ødelegge den ernæringsmessige kvaliteten av visse matvarer, beholder det eller forbedrer de ernæringsmessige og fettforbrenning kvaliteter av andre matvarer. Asparges, bønner, spinat og brokkoli er blant de matvarer som kan spises kokt uten å redusere utslipp av fett brenning hormoner (se Ressurser).