Digidexo.com

Hvordan Raise lavt antall hvite blodceller

Hvordan Raise lavt antall hvite blodceller


Hvite blodceller er en del av immunsystemet som virker som "første reaksjoner" når kroppen er invadert av en utvendig middel, slik som et virus, bakterier eller sopp. Det finnes flere typer hvite blodceller, men de to som vanligvis forbindes med lave teller er T-hjelpeceller og nøytrofile. Ødeleggelsen av T-hjelperceller, som bekjempe opportunistisk infeksjon, er antatt å være et middel som HIV-infeksjon blir AIDS. Mer vanlig er en tilstand som kalles nøytropeni, karakterisert ved nærvær av mindre enn 1,500 neturophils per milliliter av blodet, som er forårsaket av legemiddeltoksisitet eller vitaminmangel.

Hvordan Raise lavt antall hvite blodceller

•  Identifiser de manglende celletyper. Hvordan du øker din hvite blodlegemer avhenger av type hvite blodceller mangler. Selv da kan det være ulike årsaker til de lave teller, men å identifisere mangelcelletype vil gi medisinske fagfolk ledetråder til årsaken.

•  Ta interleukin-2 eller IL-2, for å formere T-hjelperceller. Forskning av Dr. Kendall Smith hvor hvite blodceller gjenkjenner antigener avdekket en naturlig celleprotein, IL-2, som utløser gjengivelse av T-hjelperceller. Selv om IL-2-behandling kan forårsake bivirkninger, er det ofte brukt i de fleste vaksiner å bidra til å øke immunresponsen. Det er også en viktig del av behandlingen av HIV-pasienter, hvor det er gitt i forbindelse med antivirale medikamenter for å bidra til å undertrykke utviklingen av fullt utviklet AIDS.

Supplement ernæring å reversere nøytropeni. Nøytropeni kan være forårsaket av mangel på vitamin B-12 eller folat. En daglig multivitamin kan reversere mangel, som kan spise mat rik på disse næringsstoffene, slik som melk, fisk og egg (B-12) og bladgrønnsaker (folat). Fordi B-12 finnes i planter er utilgjengelig i menneskelig fordøyelsen, veganere er utsatt for nøytropeni med mindre de tar vitaminer eller spise beriket soya produkter.

Unn akutt nøytropeni med neupogen. Neupogen er en nøytrofil-stimulerende vekstfaktor som blir administrert ved injeksjon. Brukes primært hos pasienter som gjennomgår kjemoterapi, er neupogen tilgjengelig på resept.

Få en benmargstransplantasjon. Selv vanligvis ikke en direkte behandling for lavt antall hvite blodlegemer, kan en benmargstransplantasjon kurere aplastisk anemi eller leukemi som forårsaker alvorlig nøytropeni. Fremgangsmåten er noe smertefulle og moderat risikabelt, men så blir brukt bare i ekstreme tilfeller.

Hint

  • Lavt antall hvite blodlegemer er en alvorlig tilstand som alltid bør behandles i samråd med en medisinsk faglig. Nøytrofile granulocytter er de mest tallrike av de hvite blodcelletyper. Nøytropeni (lav nøytrofiltall) er inndelt i forhold forårsaket av svikt i benmargen og de som er forårsaket av ødeleggelse av cellene på andre områder av kroppen.
  • Uten en blodprøve, kan det være vanskelig å diagnostisere lavt antall hvite blodlegemer. Vedvarende feber og hyppige infeksjoner er en indikasjon på at du bør få en blodprøve.