Digidexo.com

Spesifikasjoner av en Cell Culture Shaker Table

Spesifikasjoner av en Cell Culture Shaker Table


Utviklet i 1950, har dyrking av materiale hentet fra levende organismer vist seg å være et viktig forsknings teknologi. For flere tiår cellekultur shaker tabellen har fungert som en av de mange deler av utstyret som brukes av forskere som studerer medisin og biologi.

Standard celle Shakers

I dag har de standard riste evnen til å håndtere 4-6 kolber. Dyrkede vev holder seg til den ene siden av en kolbe. Den ideelle shaker garanterer eksponering av cellene til riktig temperatur. I tilfellet med pattedyrceller, det ideelle vekstbetingelser inkluderer både et varmt miljø og eksponering til en blanding av karbondioksyd og luft. At blandingen holder de dyrkede vevet på optimal pH.

Gulv Shakers

Spesifikasjoner vev kultur har oppmuntret etablering av ulike typer gulv shakers. Noen er laget for å håndtere en gruppe av dyp brønn mikroplater. De kan angis ved et område av temperaturer fra romtemperatur opp til 99 grader celsius.

I noen tilfeller shaker største blandefunksjonen kan utføres av et rystebord. Laboratoriet veileder som planlegger å kjøpe en rocker må vurdere flere andre spesifikasjoner. Han må bestemme rocker beste vinkelen ut av den horisontale og den ideelle antall sykluser per minutt.

Benk Topp Shakers

En kompakt luft bad holder pattedyrceller i et varmt miljø, en som utsetter dem for riktig pH-nivå. En mikro-biologisk enheten er konstruert for inkubering av mikroorganismer, vanligvis bakterier. Nye alternativer inkluderer en enhet med en clamshell dør og en enhet med en programmerbar kontroller. Denne sistnevnte enhet lar forskere utføre eksperimenter som ansetter skiftende temperaturer, endre hastighet, eller endre kjøretiden.