Digidexo.com

Hvordan behandle veldig vanskelig Eksem i en Baby

Babyen eksem er preget av lett irritert hud og tendens til å ha fakkel-ups av utslett med rød eller tørr hud. Dette vanlig tilstand rammer opp til 10 prosent av babyer og krever en lege omsorg. Arbeid med legen for å utvikle en multi tilnærming plan for å behandle babyens veldig vanskelig eksem. I tillegg til eventuelle resepter, vil du ønsker å bruke naturlig rettsmidler for å begrense fakkel-ups og lette barnets ubehag. Dessuten er det viktig å identifisere eventuelle årsaker til fakkel-ups. De fleste barn vil vokse fra denne tilstanden.

Hvordan behandle veldig vanskelig Eksem i en Baby

Planlegge en avtale med en lege eller hudlege. Prøv å ha legen undersøke babyen mens en blusse opp er oppstått. En krem ​​kan være foreskrevet for å begrense kløe og betennelse forårsaket av eksem. Disse kremene inneholder ofte hydrokortison eller et annet steroid. Bruk bare en krem ​​som er foreskrevet av en lege som lignende medisiner kan være for kraftig for babyens sarte hud.

Fukte babyens hud. Kjent barnelege William Sears, anbefaler MD å bruke en fuktighetskrem på baby, særlig de berørte områdene, to til fire ganger om dagen. Han deler at fuktig hud er nøkkelen i behandling av babyen eksem.

Gi barnet en lunken bad og unngå sterke såper. For spesielt vanskelig eksem, kan legen anbefale å begrense antall bad per uke. Foreldre ekspert Elizabeth Pantley foreslår å gi barnet en havremel bath hvis han er kløende fra et utbrudd. Det er havregryn produkter spesielt utviklet for tørr hud. Forsiktig klapp babyen tørr etter et bad og påfør en fuktighetskrem for å holde på fuktigheten.

Clip babyens negler kort. Dette vil holde babyen fra skrape seg selv og spre utslett. Vurder å bruke votter spesialdesignet for babyer å bære under søvn for å unngå riper. Bruk også klær som dekker armer og ben når det er mulig.

Bruk en kald komprimere til å lette barnets ubehag fra kløe.

Unngå mulige irritanter som kan forårsake bluss ups. Syntetisk sengetøy og klær kan irritere babyens hud, så bruk bomull i stedet. Også se opp for elementer som duftende kremer, såper, vaskemidler, boble bad, og solkrem. Opt for parfymefri og allergivennlige produkter. Svette og andre væsker kan også irritere baby. Sørg for at hun ikke overopphetes og gi en lunken bad hvis hun blir svett. Hold haken og halsen tørr fra spytt, melk og andre væsker. Støv, dyr, og fjær dyner er andre vanlige triggere.

gir et behagelig miljø. Limit babyens utsatt for ekstreme temperaturer som enten varme eller kulde kan både føre til at huden til å tørke ut. I stedet gjør at barnet har et fuktig miljø gjennom bruk av en luftfukter. Ifølge Sears, bør et hjem relative luftfuktigheten være mellom 25-40 prosent. Kjøp en fuktighetsmåler for å sørge for at hjemmet ditt er på et passende nivå.

amme babyen så lenge som mulig som morsmelk inneholder antistoffer som kan redusere alvorlighetsgraden av babyen eksem. Pantley aksjer som noen mødre faktisk bruker morsmelk som en aktuell salve og finner ut at det er antibakteriell og helbredelse for effekten av eksem.

Monitor barnets kosthold. Heidi Murkoff, forfatter av Hva kan man forvente det første året, anbefaler å gjøre dette under oppsyn av legen din. Målet er å eliminere noen matvarer som kan forårsake en blusse opp. Hold en food logg for å hjelpe spore eksem kviser i forhold til barnets kosthold. På samme måte kan en ammende mor holde styr på hennes diett for å se om noen matvarer hun spiser som utløser flare ups. Også må du vente i minst seks måneder før innføre faste stoffer, spesielt hvis din familie har en historie med matallergier.

Hint

  • Å se din dyre babyens hud irritert kan være vanskelig for foreldre. Sørg for å fokusere på sin gryende personlighet og indre skjønnhet.
  • Rådfør deg med barnets lege om behandling for eksem. Tilfeller forblir ubehandlet har resultert i permanent skadet hud.