Digidexo.com

Hvordan du rengjør en digital endetarms termometer

Hvordan du rengjør en digital endetarms termometer


Medisinske fagfolk allment anbefaler bruk av digitale endetarms termometre til å ta temperaturen på spedbarn og barn opp til 3 år gamle. Riktig rengjøring av en hvilken som helst enhet som er satt inn i endetarmen er avhengig av grunn sunn fornuft, men det er spesifikke produkter som er effektive for bruk i et digitalt termometer. Heldigvis har du sannsynligvis alt du trenger i medisinskapet for å sikre renslighet hver gang du bruker en digital rektal termometer.

Hvordan du rengjør en digital endetarms termometer

•  Tørk bort smøremiddel eller vaselin fra digital rektal termometer med et vev eller et papirhåndkle.

Bland noen dråper av flytende såpe i et glass med varmt vann.

•  Sett tuppen av det digitale rektalt termometer inn i såpevann og virvle rundt den for å skape og å rense såpeskum termometeret. Spissen av termometeret er den ende som er innsatt i endetarmen.

Fjern digital rektal termometer fra såpevann og skylle bort såpe under rennende vann.

Tørk av digital rektal termometer med en bomullsdott dynket i teknisk sprit eller spritoppløsning eller pad. Dette dreper eventuelle skadelige bakterier på termometeret.

Hint

  • Rengjør en digital rektal termometer før og etter hver bruk for å sikre at det er hygienisk.
  • Bruk aldri en digital rektal termometer muntlig etter at den har blitt brukt rektalt. Hvis du har mer enn ett digitalt termometer og ønsker å bruke en muntlig og en rektalt, merke hver en tydelig for å unngå forvirring.