Digidexo.com

Hjem behandling for Hyperbilirubinemi

Hyperbilirubinemi, eller nyfødt gulsott, er en vanlig tilstand av overskytende bilirubin i blodet. Ifølge University of Maryland Medical Center, det vanligvis ikke krever behandling. I noen tilfeller kan sykehus eller hjemmebehandling av hyperbilirubinemi være nødvendig.

Identifikasjon

Hjem behandling av hyperbilirubinemi består av lysbehandling og riktig fuktighet. Lysbehandling bryter ned bilirubin i huden og hyppige feedings oppmuntre avføring som fjerner bilirubin fra kroppen.

Betydning

Behandling hyperbilirubinemi hjemme gjør at nyfødte å bli utskrevet fra før sykehuset, noe som reduserer kostnadene for omsorg, samtidig som en bedre bonding miljø mellom baby og mor.

Typer Lysbehandling

Bililights er lys som den nyfødte er plassert under med så mye hud eksponert som mulig. En Bili-teppe er en spesiell pute som inneholder små lys at babyen ligger oppå og er swaddled i når plukket opp.

Forholdsregler

En baby som mottar hjemme behandling for hyperbilirubinemi krever øynene for å bli løst dekket når bililights er slått på. Hver tredje til fjerde time, kan lysene bli slått av og øye maske fjernet i 15 til 20 minutter.

Advarsler

Ifølge Barnas Mercy Hospital, kan lysbehandling føre til dehydrering og overoppheting. Barnets temperatur bør kontrolleres hver tredje til fjerde time, og han bør observeres for tegn på dehydrering som tørr munn og ikke tisse bleier.