Digidexo.com

Hvordan behandle babyer med tarm Gjær

Gjær, eller Candida, er alltid til stede i tarmkanalen sammen med gunstige bakterier. Den gjær og bakterier som normalt holder hverandre i likevekt. Noen ganger kan de komme ut av balanse og gjær overgrows, som fører til en systemisk gjær infeksjon. I babyer, kan symptomene på denne ubalansen bli sett på som trøske (hvite flekker i munnen) og / eller en smertefull, humpete, rød bleie utslett. Behandle symptomene vil lindre smerte, men må også behandle den underliggende ubalanse mellom tarm gjær og bakterier for å forhindre tilbakevendende infeksjon.

Hvordan behandle babyer med tarm Gjær

•  Gi barnet acidophilus å gjenopprette sunne tarmbakterier. For små babyer, åpne en acidophilus kapsel og hell pulveret i en bolle. Vask hendene, dypp en våt finger inn i pulver og la barnet suge på fingeren. Bruk en tredjedel av pulveret hver gang og gjentas tre ganger om dagen. Acidophilus kan også blandes inn uttrykt morsmelk eller morsmelkerstatning. For babyer eldre enn 12 måneder, bland acidophilus i melk, juice eller mat, og mate babyen yoghurt inneholder levende acidophilus kulturer. Kjøp nedkjølt acidophilus fra en helsekostbutikk for best resultat.

Endre våte og skitne bleier omgående. En våt bleie er det perfekte voksende miljø for gjær. Unngå å bruke baby kluter på en gjær bleie utslett som de vil mate gjær. Skyll babyens bleie område med en løsning av 1 ss hvit eddik til en kopp vann.

Treat gjær bleie utslett med en over-the-counter anti-sopp krem som inneholder klotrimazol eller mikonazol, eller med resept Nystatin krem. Dette utslett vil ikke svare på vanlige bleie kremer og vil vedvare lenger enn en vanlig bleie utslett. Hvis utslettet ikke bedres innen tre dager etter behandling med anti-sopp krem, ta kontakt med barnelege.

Spør legen din om oral medisin hvis du ser trøske i babyens munn. Nystatin væske er en resept anti-fungal medisiner som brukes til å behandle trost. Diflucan er en sterkere anti-sopp som er noen ganger foreskrevet for mer vedvarende tilfeller.

Kok smokker og flaske brystvorter i 20 minutter hver dag. Vask leker som går i babyens munn daglig i varmt vann med såpe. Dette vil drepe gjær på disse elementene og hindre reinfecting babyen.

Reduser sukker og raffinerte karbohydrater forbruk om babyen er å spise fast føde. Sukker feeds gjær. Mate babyen kjøtt, grønnsaker, usøtet frukt og vanlig, usøtet yoghurt. Sjekk kommersielle babymat etiketter for tilsatt sukker. Fortsett vanlig ammer eller formel-fôring.

Unn mor og baby samtidig, om amming. Gjær kan føre til en smertefull infeksjon i mors brystvorter og kan sendes frem og tilbake mellom mor og baby. Behandling av mor og baby sammen vil bryte denne syklusen og bidra til å forhindre kronisk infeksjon. Selv om hun ikke har noen symptomer, bør mor ta acidophilus daglig, redusere hennes sukkerinntak, og skyll brystvortene hennes med eddik og vann. Se ressurs for informasjon om behandling for en mor opplever smerter i brystvortene.

Fortsett eddik og vann skyll, acidophilus, diett lav-sukker, og anti-sopp krem i to uker etter at symptomene er borte for å redusere sjansen for reinfeksjon.

Hint

  • Unngå å behandle babyen med antibiotika når det er mulig. Antibiotika medisiner er ofte ansvarlig for en gjær ubalanse, fordi de dreper sunne tarmbakterier, så vel som bakterier som er skadelige de er foreskrevet for å bekjempe. Når den normale tarmbakterier blir oppbrukt av antibiotika, kan gjær vokse ut av kontroll.
  • Bruk ikke anti-bakterielle såper. Som antibiotiske medisiner, er disse produkter dreper sunne bakterier og kan bidra til en gjær ubalanse.
  • Ring barnelege hvis babyens symptomer forårsaker stort ubehag eller hvis de vedvarer i mer enn tre dager med hjem behandling.