Digidexo.com

Hvordan spise en Persimmon

Hvordan spise en Persimmon


Å vite hvordan du skal spise en persimmon er viktig hvis du ønsker å unngå den karakteristiske tartness av noen persimmon varianter, som virkelig kan gjøre din munn spisser. Det finnes flere varianter av persimmons, en av de mest vokst er den japanske Kaki Persimmon. Den amerikanske Persimmon er mindre og innfødt til USA. Her er det grunnleggende om hvordan å spise en persimmon.

Hvordan spise en Persimmon

•  Lær forskjellen mellom persimmon varianter. Amerikanske persimmons er ca 1-1.5 inches i diameter og har en karakteristisk snerpende bitterhet når umoden. Moden frukt, men er søt og ganske spiselig. Den japanske Kaki Persimmon er større i størrelse, opp til bredden av en knyttneve, og kan nytes når fortsatt hovedsakelig fast. Det er lavere i tannin innhold og mistet dermed sin tartness raskt.

Velg en persimmon, eller flere, fra et tre eller frukt selgers stand. Amerikanske persimmons er modne når de mister sin lyse oransje farge og slå mørkere. Finne de som bare har falt til bakken, eller rist treet for å løsne de nesten moden.

La persimmons å modnes i flere dager hvis de er fortsatt for fast eller smak i det hele tatt terte eller gjøre munnen spisser.

Spis persimmon som du ville et eple, unngå frøene. Slice persimmon for tillegg til fruktsalater, frukt skuffer og desserter.

Bruk persimmon stykker som spiselig pynt på frukt terter og dekorative kaker.

Legg persimmon stykker til en grønn salat og drypp litt olivenolje eller en vinaigrette dressing.

Hint

  • Persimmon pudding er en velsmakende rett nytes i Sør.