Digidexo.com

A Free lav-karbohydrat diett jeg kan gjøre hjemme

Tatt i betraktning alle de diett planer og matvarer som du må betale for, lurer du kanskje på om det er en fri, lav-karbohydrat diett som du kan gjøre hjemme. Heldigvis trenger du ikke å bruke en formue for å gå ned i vekt. Når du forstår det grunnleggende av en lav-karbo diett, er det lett å gjøre det hjemme. Med riktig støtte, kan du miste all vekten som du trenger å gå ned uten å bruke en formue.

Lav-karbohydrat dietter

Du vil først ønsker å velge hvilke av low-carb dietter du ønsker å følge. The Atkins Diet er kanskje mest forbundet med lav-carb dietter, men South Beach Diet, Stillman Diet, The Zone og Protein Strøm alle bruker en lignende lav-karbohydrat, høy-protein idé.

Du finner detaljene for de fleste av disse diettene i bøker skrevet av legene som utviklet dem. Besøk din lokale offentlige bibliotek for å få en gratis kopi av boken for å lese eller sjekke ut brukte bokhandlere.

Lav-karbohydrat Foods

Når du følger en lav-karbo diett, trenger du ikke å kjøpe noen fancy matvarer. Mens det er sant at en rekke produkter er spesielt formulert for å arbeide med en low-carb diett, disse er primært snacks og er ikke nødvendig for å fullføre dietten. Du bare må spise bare mat som er lav på karbohydrater.

På en lav-karbo diett, unngår du brød, pasta, sukker og junk mat. Kjøtt og ost er akseptabelt, som er salat grønnsaker og noen andre grønnsaker, som brokkoli. Høye stivelse grønnsaker, som for eksempel korn og poteter, ikke er tillatt.

Planlegg din diett basert på disse matvarene i stedet for på pre-pakket lettere mat hvis du vil spare penger på en lav-karbo diett.

Online ressurser

Elektroniske kilder kan være til stor hjelp for de som ønsker å følge en lav-karbo diett uten å bruke noen penger. Det er lett å finne low-carb oppskrifter eller informasjon om detaljene om hver av de low-carb dietter.

Finne støtte ved å bli et forum hvor andre lav-carbers diskutere dietter. Der kan du finne den støtten du trenger, stille spørsmål og lære nye tips. Du skal ikke behøve å betale for å bli med, og rådene du får er uvurderlig.