Digidexo.com

Hvordan øke metabolismen med Protein

Det er mange måter å gå ned i vekt. En måte, hvor mange dietter og teorier er bygget rundt, er påskynde metabolismen. Dette er prosessen der kroppen enten omdanner mat til energi eller lagrer det som fett. Jo raskere stoffskiftet fungerer jo mer fett vil du forbrenne og tregere stoffskiftet jo mer fett du vil lagre. Når du begynner å eldes, vil stoffskiftet sannsynligvis begynne å bremse, men det er ting som du kan gjøre for å forhindre dette. En slik måte er ved å overvåke det daglige proteininntaket. Å spise protein er en god måte å øke stoffskiftet, spesielt siden kroppen forbrenner mer kalorier for å fordøye protein enn det gjør å fordøye karbohydrater eller sukker. Les videre for å lære hvordan du kan øke stoffskiftet med protein.

Hvordan øke metabolismen med Protein

•  Ta kontakt med legen din. Som med alle diett og mosjon planer, bør du først ta kontakt med legen din for å sikre at denne planen er trygt for deg og din kropp. Pass på å følge hans eller hennes instruksjoner, veibeskrivelser og forslag nøye, som ikke alle programmer er riktig og trygt for alle.

Beregn minimum daglig inntak av protein. Ta din totale kroppsvekt og multiplisere det med 0,37 hvis du bruker pounds eller multipliserer det med 0,8 hvis du bruker kilo. Dette vil fortelle deg hvor mange gram protein som du bør ta inn på en jevnlig basis. Dette er den grunnleggende metoden som brukes av mange ernæringseksperter for å finne ut om din forventede minimum daglig inntak av protein anbefaling.

Plan og tilberede måltider fremover. Ta deg tid til å planlegge måltider samt i mellom snacks. Sørg for at hvert måltid inneholder riktig mengde protein for å sikre at du får riktig mengde protein på en daglig basis.

Spis 4-6 små måltider om dagen. I stedet for å spise tre store måltider om dagen, spiser 4-6 mindre måltider per dag med protein-pakket snacks i mellom hvert måltid. Dette vil øke hastigheten på stoffskiftet og også hindre deg fra følelsen sulten og overspising.

Exercise. Selv om protein gjør bygge muskler, som vil øke hastigheten på stoffskiftet og brenne fett, husk vil du fortsatt trenger å gjøre minst moderat mosjon daglig (gi legen godkjenner det). Finn en øvelse diett og hold deg til den. Dette vil ikke bare øke stoffskiftet det vil også ha nytte av kroppen din på mange forskjellige nivåer, inkludert det kardiovaskulære systemet.

Carry protein-pakket snacks. Pakk deg selv protein snacks for bilen eller på kontoret eller hvor du kan bli fristet til å snack. Nøtter, et protein bar, en protein shake, solsikkefrø og meieriprodukter er gode valg. Dette er utmerket for en rask matbit full av protein i stedet for sukker, og ved å holde dem tilgjengelig vil du bli mindre fristet til å ta en candy bar eller pose chips eller noe mindre sunt.

Hint

  • Følg retningslinjene for lege, trener og / eller ernæringsfysiolog.
  • <br> Pass på at du inkluderer andre nødvendige matvarer i kostholdet ditt, ikke bare de som inneholder protein.
  • <br> Velg en øvelse diett som passer best for deg og gjøre det ukentlig
  • <br> alltid spise frokost. Dette vil hjelpe til med å øke stoffskiftet. Et protein drink eller riste eller en protein bar er et fint forslag.
  • <br> snacking på peanøtter eller mandler og andre nøtter eller lignende matvarer kan øke metabolic rate med om lag 10 prosent eller så. (Dette refererer til din hviler metabolic rate.)
  • arkiv kjøtt, meieriprodukter, nøtter, frø og bønner er alle en stor kilde til protein.
  • arkiv Proteiner som bønner, melkeprodukter og kjøtt har en tendens til å føle deg "full" lenger, og kan hjelpe med overspising.
  • Spør legen din hvis du utvikler vansker eller merke noen plutselige endringer i din helse.