Digidexo.com

Om Low Carb Diet & Menopause

Vektøkning er vanlig problem som utvikler seg som vi blir eldre. For de fleste kvinner i alderen 45 og 55, naturlig forekommende menopausal endringer og en reduksjon i fysisk aktivitet uten en tilsvarende reduksjon i appetitt bidra til dette problemet. Den eskalerende antallet som vises på skalaen, og en voksende waistline avgi forklaring til disse endringene. Den type diett spist er av den største betydning for å kontrollere vekt.

Low Carb Diet

Den Harvard School of Public Health, i deres hjemmeside artikkelen "Karbohydrater: gode karbohydrater lede måten," siterer studier som indikerer svikt deltakere i flere lav karbohydrat kommersielle diett planer om å opprettholde et vekttap oppnås. Artikkelen diskuterer også fordelene av dietter som inneholder karbohydrat mat høy i fiber, som frisk frukt, grønnsaker og helkorn, som er gunstig for vektkontroll og beskyttelse mot store sykdommer som hjertesykdom.
The Mayo Clinic, i sin artikkel, "Belly fett hos kvinner: Hvordan holde den av," slutter seg til anbefalingene fra endringer i hvilke typer karbohydrater spist for å muliggjøre bedre vektkontroll. I tillegg foreslår de å erstatte mat som inneholder usunt fett med sunnere flerumettet fett.

Dangerous Fat

I sin artikkel "Menopause," Mayo Clinic forteller oss at i tillegg til symptomer som tapte perioder, atferdsendringer og en nedgang i bryst fylde, begynner kroppen fett for å bli tydelig rundt magen området. Klær som en gang passe blir tett rundt midsection som magen fett begynner å hope seg opp. Dessverre, som forklart av Mayo Clinic i sin artikkel, "Belly fett hos kvinner: Hvordan holde den av," er visceralt fett, magefettet som ikke kan sees, en årsak til store helseproblemer, inkludert hjerte-og karsykdommer, diabetes og kreft .

Metabolisme

Under overgangsalderen, kvinner gjennomgår mange fysiske og følelsesmessige endringer som den kvinnelige kroppen forbereder seg på å justere sin kjemiske balanse for å redusere produksjonen av hormoner ikke lenger er nødvendig for barnet bærer. Hormoner som tidligere ga kvinnene muligheten til å opprettholde en velformet kropp er nå mangelvare. Uten en endring i dietten, kan stygge fett begynner å hope seg opp som følge av en endring i kroppens kjemiske balansen som forandrer sin store fettforbrenningen mekanisme - muskelmasse - som sitert på nettstedet Kvinners helse Zone.

Hormoner

Hormoner spiller en viktig rolle i fettfordelingen, opprettholde kroppsvekten, sterke bein og beskyttelse mot brystkreft. På deres hjemmeside, gir kvinner Health Zone en kort forklaring av forholdet mellom minkende forsyninger av viktige hormoner og vektøkning. Som tilførsel av østrogen minker, søker kroppen en annen kilde av dette hormonet - fettceller. Fettcellene begynner å øke for å holde en tilførsel av østrogen tilgjengelig. Fallende testosteronnivå forårsake en reduksjon i muskelmasse, kroppens mest effektive drivstoff (calorie) brenner, mens avtagende nivåer av androgen bidra til en økning i magefett.

Konklusjon

Med mindre det er en eksisterende helseproblem som garanterer reduksjon i bestemte kosttilskudd næringsstoffer som anbefalt av helsepersonell, unngå dietter som begrenser karbohydrater eller elementer fra andre matvaregrupper. Spise en diett som inneholder en sunn balanse av karbohydrater, proteiner og fett, som anbefalt av United States Department of Agriculture (USDA) Food Pyramid, vil bidra til å kontrollere vekten og opprettholde god helse.
Mosjon spiller en viktig rolle i å opprettholde helse i alle aldre. Oppbyggingen av midsection fett i overgangsalderen og postmenopausale kvinner gir utøve den samme høye prioritet ranking hevdet av diett i å kontrollere vekt og tilbyr beskyttelse mot sykdommer forbundet med denne fasen av livet. Etablering av en vanlig øvelse diett, følge anbefalingene fra Mayo Clinic i sin artikkel, "Belly fett hos kvinner: Hvordan holde den av," er et godt sted å begynne.