Digidexo.com

Hjem Trening og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en degenerativ lidelse som påvirker sentralnervesystemet og kan føre til svekkelse av tale og motoriske ferdigheter, blant andre alvorlige problemer. Trene hjemme kan hjelpe tilstanden.

Betydning

Selv om det er ingen kur for Parkinsons sykdom, det finnes behandlinger som kan hjelpe deg å fungere bedre, og en av dem er trening for å holde musklene sterke og smidige.

Typer

Den slags trening du kan gjøre hjemme for Parkinsons sykdom inkluderer sang, høytlesning og tygger kraftig for å holde jar musklene sterke, samt full-body øvelser som svømming, turgåing, yoga, tai chi eller hagearbeid.

Time Frame

Hver person er forskjellig når det kommer til hvor raskt Parkinsons sykdom utvikler seg, så gjør alt du med rimelighet kan for å bremse utviklingen av det kan gi deg mye nytte eller bare en begrenset, kortsiktig fordel.

Betraktninger

Hvis du planlegger å starte et hjem treningsprogram for Parkinsons sykdom, må du snakke med legen din og få klarering, sammen med en oppfatning av hva du kan trygt gjøre, slik at du kan redusere risikoen for skader.

Advarsel

Hvis du begynner å føle seg syk mens du gjør et hjem øvelse rutine eller du opplever at du er i smerte, bør du stoppe og ta kontakt med lege. Fordelene ved trening bør oppveier risikoen for at du kan fortsette.