Digidexo.com

Lav Acid Diet for GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) oppstår når syre fra magesekken din rygger inn i spiserøret. Dette kronisk sykdom irriterer slimhinnen i spiserøret, forårsaker sure oppstøt og halsbrann. Selv om medisin er ofte nødvendig for å kontrollere GERD, kan endringer i livsstil som kosthold også bidra til å forbedre dine symptomer. Siden omtrent alle mat kan utløse symptomene forbundet med GERD, er det viktig å utdanne deg selv om hva som er mer sannsynlig å få deg til å oppleve halsbrann og reflux.

Vanlige matvarer

Mens alle vil oppleve ulike reaksjoner på ulike matvarer, er det noen som er mer sannsynlig å utløse en reaksjon. Sitrusfrukter, som appelsiner, sitroner og grapefrukt, er høy i syre. Du bør også unngå å spise tomater, rå løk eller frityrstekte poteter. Kjøtt som er høy i syre inkluderer bakken chuck, marmorert ytrefilet og stekt kylling. Drikker som brennevin, vin og kaffe kan også utløse fakkel-ups.

Sikrere Alternatives

Det er viktig å vite hvilke matvarer er lavere i syre og derfor mindre sannsynlighet for å forårsake symptomer assosiert med GERD. Grønnsaker som bønner, gulrøtter og brokkoli er alle ansett som trygt. Bananer og epler er gode eksempler på frukt som ikke inneholder syrer. Også de fleste kjøtt, spesielt fisk, er også ansett som trygt å spise. Vann er det beste alternativet for en drikke. Når det gjelder meieriprodukter, magre oster, ost fra geitemelk og soya-basert ost tendens til å føre til at folk med GERD mindre problemer.

Fordeler

Ved å begrense matvarer med syre, er du tillater spiserøret og magen tid til å leges. Vanligvis leger vil anbefale at folk som er bare diagnostisert med GERD følge en streng diett. Ved å avslutte disse matvarene, vil din medisin og kroppens naturlige helbredende egenskaper ikke skal håndtere eventuelle nye skader og kan begynne å jobbe på gamle skader. Etter en periode, kan du gjeninnføre gamle matvarene i kostholdet ditt. Det er avgjørende å overvåke hva du spiser i forhold til hvordan du føler deg. Hvis du oppdager en mat er en trigger for dine gamle GERD symptomer så bør du klippe det ut av kostholdet ditt igjen.