Digidexo.com

Hvordan bruke Wild Oregano Oil Cure Bihulebetennelse

Oljen av vill oregano er påstått å ha mange medisinske bruksområder. En av dem er å bidra til å behandle sinusitt, som er en viral, bakteriell eller fungal infeksjon av bihulene. De aktive ingrediensene i vill oregano er makt fullpakket med antibakterielle, antiseptisk og anti-sopp kvaliteter, noe som gjør det til en god kandidat til å behandle bihulebetennelse naturlig.

Bruksanvisning

Oil of Oregano for Bihulebetennelse

Bland olje av oregano med vann. Fra og med mindre mengder, sette 1-5 dråper i vann, juice eller en ts. av honning to eller tre ganger om dagen. Som et alternativ, kan du også bruke en medisin dropper og plassere 1-5 dråper olje av oregano under tungen. Hvis forholdene er ekstreme eller sta, kan du kreve en større dose enn normalt.

Bruk olje av oregano lokalt som en antiseptisk og symptom av bihulene. Gni olje av oregano på utsiden av bihulene og gi rom for det å være der en stund. Hvis du har sensitiv hud eller om oljen av oregano er for sterk for deg, spe den i olivenolje. Hvis øynene dine blir irriterte fra røyk fra olje, vaske det av med en olje-løselig stoff. Som med mange holistiske, urter eller folke medisiner, har det ikke vært noen publiserte studier av vitenskapelige kilder. Hvis du prøver en urtemedisin og føler at det er å ha en skadelig effekt, stoppe behandlingen og kontakte helsepersonell umiddelbart.

Fortsett å bruke olje av oregano bare som foreskrevet. Ikke gå bare på jungeltelegrafen, fordi det kan føre til potensielt farlige resultater. Spor framgangen din for å se hvilke fordeler du sanking, om noen, fra oregano. Hvis du ikke blir bedre i løpet av 4-5 dager bør du slutte å bruke oregano olje.

Tips og advarsler

  • Olje av oregano er ikke ment for daglig bruk, bare som en aktuell behandling når du er syk eller i nød.
  • Olje av oregano er også påstått å hjelpe behandle leddgikt, leddsmerter og verkende muskler.
  • Ikke ta olje av oregano uten å fortynne det først; det vil brenne deg hvis du har sensitiv eller tørr hud.
  • Aldri ta noen essensielle oljer muntlig med mindre du er under veiledning av en lege eller annet helsepersonell.